Herenstraat 43
Terug naar overzicht

Herenstraat 43, Leiden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij mag dit bedrijfspand aanbieden gelegen aan de rand van het centrum van Leiden, bestaande uit een horecagelegenheid met een oppervlakte van circa 350m2 op de begane grond.

De horecagelegenheid is in 2015 in gebruik genomen door de huidige exploitant, die fors heeft geïnvesteerd in het interieur van het pand. Hierdoor heeft het geheel een moderne en strakke uitstraling gekregen. Op dit moment heeft het horecabedrijf te maken met gedwongen sluitingen vanuit de gemeente.

De vergunningen voor het schenken van alcohol en voor twee kansspelautomaten zijn ingetrokken. Kandidaat huurders dienen deze procedure zelfstandig opnieuw te doorlopen. Meer info en details zijn opvraagbaar bij de makelaar.

De Herenstraat is een gezellige woon/winkelstraat in de Tuinstadwijk en ligt tussen het centrum van Leiden en winkelcentrum De Luifelbaan. Gelegen op enkele minuten loopafstand van het historische centrum van Leiden met de vele winkels, terrassen, restaurants en musea.

Huur per maand: circa €2.975,- (vrij van BTW)

Vraagprijs inventaris: op aanvraag

Personeel
Overname is vrij van personele verplichtingen

Bereikbaarheid
Uitvalswegen zoals de A4, A44, en N11 (Alphen aan den Rijn/Utrecht) zijn eenvoudig te bereiken evenals NS-Stations en bushaltes.

Meer info? b.vandijk@klaassenbv.nl of 06 41 38 09 46

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?