Molenstraat 32
Terug naar overzicht

Molenstraat 32, Veghel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Snooker, Pool & Biljart Centrum Veghel
Molenstraat 32
5461 JR Veghel

Algemeen
Namens onze opdrachtgever mogen wij u dit unieke bedrijf ter overname aanbieden. Snooker, Pool & Biljart Centrum Veghel is sinds jaar en dag een gevestigde naam in Veghel en het adres voor een gezellig potje pool, snooker of bijlart. In een gastvrije omgeving (van ca. 500 m2!!) speelt u ontspannen een spel pool op een Brunswick 9ft pooltafel, snooker op een Riley snookertafel of biljart op een Roothaert biljarttafel. Het Poolcentrum heeft zowel een heerlijk terras om op neer te strijken, als een gezellige bar om aan plaats te nemen. De inventaris van het bedrijf is modern en zeer goed onderhouden. Het bedrijf is zeer ruim van opzet en beschikt tevens over een grote woning.

Indeling
Aan de voorzijde is een terras met ca. 30 zitplaatsen. Via een tochtportaal komt men in de verkoopruimte met bar. In deze verkoopruimte zijn ca. 40 zitplaatsen in ruime opstelling, de bar bevindt zich aan de linkerzijde. Achter de bar heeft men toegang tot de keuken, opslagruimte en kelder. Het hart van de zaak is natuurlijk de ruimte met alle pool, biljart en snooker tafels. Deze ruimte is zeer ruim van opzet en beschikt over 12 tafels. Aan de achterzijde van deze ruimte is de gescheiden toiletgroep en een kleine opslagruimte. Op de verdieping staan eveneens nog 5 tafels.

Het object beschikt over een zeer ruime (totaal ca. 200 m2) woning. Deze woning is voorzien van woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en ruim dakterras. Bij het gehuurde behoort tevens een parkeerplaats.

Oppervlakte
Totale oppervlakte: Ca. 570 m2

Locatie
Het object is gelegen in de gezellig Molenstraat, in het centrum van Veghel. In de directe omgeving vindt men voornamelijk horecabedrijven.

Installaties
Luchtbehandeling

Personeel
3 x parttime

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen ten opzichte van leveranciers.

Woning
Het object beschikt over een zeer ruime (totaal ca. 200 m2) woning. Deze woning is voorzien van woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en ruim dakterras. Bij het gehuurde behoort tevens een parkeerplaats. De woning beschikt over een separate ingang.


Nadere informatie:

Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nl

of

Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl


Code: REDO 5652
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?