Rijksweg 112
Terug naar overzicht

Rijksweg 112, Rijen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Te huur aangeboden: Rijksweg 112 in Rijen.


Situering
Gelegen aan de druk bezochte provinciale weg, de N282, bieden wij u het registergoed Rijksweg 112 te huur aan.
Het betreft een vrijstaand bedrijfspand met bestemming horeca. Op dit moment wordt het pand gebruikt door de huidige ondernemer. Deze ondernemer mag gaan genieten van zijn welverdiende pensioen, waardoor wij dit
registergoed te huur mogen aanbieden. De huidige exploitatie, de Chinese Muur, kan in overleg met de ondernemer worden overgenomen.

De oppervlakte van het registergoed bedraagt 656 m². Er is op dit moment plaats om ruim 200 gasten te kunnen ontvangen. Dit restaurant is uitstekend bereikbaar vanuit de steden Breda en Tilburg, en ligt vlak naast de
vliegbasis Gilze-Rijen.

Profilering
In Rijen, tussen Breda en Tilburg in ligt het vrijstaande registergoed Rijksweg 112. Dit bedrijfspand is gebouwd in 1975. De gebruiksoppervlakte is erg ruim en bedraagt 656 m². Het pand heeft op dit moment als gebruiksdoel een bijeenkomstfunctie, wat valt onder bestemming Horeca.

De Chinese Muur
Exploitatie De Chinese Muur kan in overleg met de huidige eigenaar worden overgenomen. De Chinese Muur is een Chinees specialiteiten restaurant. In dit restaurant is het mogelijk om te dineren of af te halen bij een separate afhaal balie. Het restaurant heeft een capaciteit van ruim 200 zitplaatsen en divers menu met veel keuzes uit Aziatische gerechten.

Kijk voor meer informatie over deze exploitatie op:
https://www.chinesemuurrijen.nl/

Oppervlakte: 656 m2.

Huur: €5.500,- per maand vrij van BTW.

Meer info? Bas van Dijk 06 41 38 09 46 of b.vandijk@klaassenbv.nl (Klaassen Horecamakelaardij)
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?