Grote Markt 7- 7A
Terug naar overzicht

Grote Markt 7- 7A, Venray

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop: (horeca)bedrijfsruimte met terras en penthouse met dakterras op het zuiden.

Het registergoed wordt vrij van huur en gebruik aangeboden en beschikt over in totaal 530 m2. Dit prachtige bedrijfspand met penthouse is gevestigd in een veelzijdig en levendig centrum met bijzondere winkels en gezellige cafés en restaurants gelegen in een uitgestrekte groene omgeving: men vindt het in Venray!

De Grote Markt vormt het centrum van de bruisende binnenstad. De Markt wordt geflankeerd door een aantal bijzondere gebouwen waaronder het oud raadhuis en de Grote Kerk. De Grote markt is sfeervol ingericht en beschikt over sfeervolle terrassen. Op de Grote Markt zijn (bekende) restaurant gevestigd, te weten: 't Zusje, Cafe de Uitmarkt, Restaurant Sirtaki, Gastrobar TOF.

Horecabedrijfsruimte met terras (Grote Markt 7)

Deze schitterende en lichte horecabedrijfsruimte (split level, begane grond en 1e verdieping) leent zich uitermate voor een lunchroom, brasserie, Grand Cafe, en/of restaurant en is momenteel vrij in te delen door de afwezigheid van kolommen of draagwanden. Er is een vergunning aanwezig voor ca. 100 zitplaatsen op het terras. Deels aan de gevel, deels op het bruisende plein met haar vele terrassen.

Penthouse (Grote Markt 7A)

Het betreft een luxe appartment van riant formaat ( woonruimte 234 m2 en buitenruimte 83 m2). Het penthouse beschikt over een eigen entree (aan de linkerkant van het pand). De leefruimten zijn gelegen op de 1e verdieping en door de openheid van de ruimte vrij in te delen. Een split-level, zoals ook te vinden in de horecabedrijfruimte, biedt ruimte aan drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet aan de achterzijde. De zolder is momenteel in gebruik als opslag, maar kan met minimale ingreep bij de woning worden betrokken en ruimte bieden aan een extra slaapkamer(s).

Er zal een kadastrale splitsing plaatsvinden van de horeca(bedrijfsruimte) en het penthouse. Hierdoor is er de mogelijkheid om ook alleen de (horeca)bedrijfsruimte te kopen / te huren.

Voor een helder overzicht van de indeling wordt verwezen naar de brochure bovenaan deze pagina.

Kadaster

Kadastraal bekend gemeente Venray, sectie C, nummer 10286, groot 225 m2. De grond is eigendom,
er is geen sprake van erfpacht.

Koopvoorwaarden

Koopovereenkomst

Na Koopovereenstemming zal een voorlopige koopovereenkomst worden opgemaakt door Klaassen.

Eigendomsoverdracht

In overleg. De bedrijfsruimte kan per direct worden opgeleverd, het penthouse in overleg (momenteel bewoond) Ook is alleen de bedrijfsruimte te koop.

Kosten Koper

De kosten zoals overdrachts- en omzetbelasting, notariskosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper. De notaris wordt aangewezen door koper

Waarborgsom / bankgarantie

Na tekenen koopovereenkomst dient koper een aanbetaling te doen van 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau

"As is, where is", dat wil zeggen; in huidige staat. Casco oplevering behoort ook tot de mogelijkheden.

Energielabel

Energielabel A

Verrekening kosten

De doorlopende kosten en vooruitbetaalde kosten, zoals onroerende zaak belasting, precariokosten etc. zullen naar rato tussen partijen worden verrekend.

Vraagprijs registergoed (horeca)bedrijfsruimte en penthouse
€897.500, -- k.k.

Meer info is verkrijgbaar bij Joey Hehamahua, via 06-11 774 732 of joey@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?