Zuiverseweg 20
Terug naar overzicht

Zuiverseweg 20, Domburg

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
HORECA OP CAMPING WESTHOVE
Zuiverseweg 20, 4357 NM Domburg


Op TOP camping Westhove op 1500 meter van Domburg mogen wij u de horeca aanbieden in een pachtconstructie. Dit houdt in dat een ondernemer na het voldoen van een waarborgsom gebruik mag maken van alle inventaris die hier aanwezig is. De basis inventaris blijft in eigendom van de camping en een ondernemer betaald hiervoor een vergoeding voor de restaurant ruimte (huur) en de inventaris (pacht).
Domburg geniet internationale bekendheid voor de prachtige stranden, goede horeca en de vele winkeltjes in een luxe segment. In Domburg is altijd wat te beleven. Zo ook op Camping Westhove die kwaliteit gewaardeerd krijgt met een hele mooie 8,7 voor alle faciliteiten die ze bieden.

Zeer toeristische omgeving
Prachtige camping in het Zeeuwse topsegment
Veel voorzieningen zoals binnenzwembad, binnenspeeltuin, zeer luxe wellness
Mooie omzet verhoging middels binnenspeeltuin
Buitenspeeltuin
Vlakbij Domburg

Er is een zeer uitgebreide binnenspeeltuin met eigen opgang en doorgang naar de horeca. Voor zowel gasten van de camping als mensen van buitenaf is er een cafetaria die is voorzien van goede apparatuur. Gasten kunnen bij de ingang van de camping vrij parkeren en maken hier kennis met de horeca middels een ruim terras. De cafetaria heeft een eigen ingang maar is ook binnendoor te bereiken. Het restaurant heeft een ruime keuken met koel- en vriescel. Het restaurant heeft een gezellige bar en door de glazenwand is er uitzicht op het binnenzwembad.

Er is binnen in het restaurant plaats voor ca. 105 personen. Het terras kijkt op de ingang van de camping, heeft glazen terrasschermen en biedt plaats aan 36 stoelen. De cafetaria kan dienen als afhaal en heeft 24 stoelen.
www.westhove.nl


Waarborgsom
De waarborgsom van de bedrijfsexploitatie bedraagt € 7.500,--

De huurprijs
De huurprijs van het pand met inventaris bedraagt 10% van de omzet met een minimum van € 25.000,- per jaar.
Huurder zal deze huur maandelijks aan verhuurder betalen, waarbij er middels het overleggen van de jaaromzet per maand april van het daarop volgende jaar een afrekening plaatsvindt.

Voor meer info hieromtrent kunt u contact opnemen met de adviseurs.Klaassen Horecamakelaardij
Bart Brinkman
T: 06 53 96 02 41 / 033 2581330
E: b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?