Dorpsstraat 8
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 8, Oisterwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Eetcafé ‘Willeke den Draaier’
Dorpsstraat 8
5061 HK Oisterwijk

Algemeen
Eetcafé ‘Willeke den Draaier’ is al tientallen jaren een begrip in Oisterwijk. Gelegen aan de Dorpsstraat 8 in het centrum van Oisterwijk te midden van de vele winkels en horecabedrijven wat dit dorp zo aantrekkelijk maakt.

Het huidige eetcafé heeft ca. 45 zitplaatsen binnen en ca. 60 zitplaatsen op het terras aan de voorzijde. De huidige formule bestaat uit een uitgebreide koffie- en lunchkaart, diverse speciaalbieren op tap en een betaalbare avondkaart met wekelijks wisselende gerechten.

Te huur wordt aangeboden de gehele begane grond, bierkelder, kantoorkamer op de eerste verdieping en bergzolder onder de kap. Tevens is er de mogelijkheid om een garagebox van derden te huren welke is gelegen achter het eetcafé. Overname van de huurovereenkomst is onder voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Oppervlakte
Eetcafé: Ca. 75 m2
Toiletgroep: Ca. 12 m2
Keuken: Ca. 15 m2
Buitenplaats/opslag: Ca. 25 m2
Bierkelder: Ca. 15 m2
Kantoorkamer (1e verdieping): Ca. 6 m2

Let op, van het object is geen NEN 2580 meetrapport aanwezig. De genoemde metrages zijn indicatief en vormen geen aanleiding tot verrekening.

Bestemming
Centrum-9 o.a. horeca t/m categorie 2. Zie ruimtelijkeplannen.nl voor aanvullende informatie.

Huurovereenkomst
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 3.500,00 per maand excl. BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor Statistiek CBS

Huurperiode
De huurperiode bedraagt 5 + 5 jaar.

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model augustus 2012, huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimten conform artikel 7:290 BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Zekerheidstelling
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden (incl. BTW)

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.Nadere informatie: Horecamakelaar Ad Janse, 06-109 680 36 of a.janse@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?