Koopmanstraat 11
Terug naar overzicht

Koopmanstraat 11, Almere

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
De bedrijfsexploitatie van New Lung Ma wordt ter overname aangeboden, gelegen op een toplocatie in het centrum van Almere. Inclusief een ruime eerste verdieping met bar. Zeer geschikt voor concepten met een restaurant en bezorg/afhaal functie. 

Ligging:
New Lung Ma ligt aan de Koopmanstraat in het centrum van Almere, een buurt vol met winkels en allerlei soorten horecazaken. De Koopmanstraat loopt vanaf de Spoordreef naar de Grote Markt, hét horecaplein van Almere. In de zomer is het plein één groot terras. De ligging van het object naast de Spoordreef zorgt voor een uitstekende ontsluiting voor eventuele bezorging of afhalen.

Het betreft een tussengelegen (horeca)bedrijfspand met aan de voorzijde een terras met plek voor 14 personen, waardoor het een goede uitvalsbasis biedt voor winkelend publiek en bewoners uit de buurt.

Almere is de jongste stad van Nederland en en heeft veel te bieden, waaronder vele winkels en horecagelegenheden. Steeds meer mensen ontdekken Almere als een leuk dagje uit. De stad is goed bereikbaar via de A6 en A27. Het object is ook zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer, het ligt namelijk op loopafstand van station Almere Centrum. Dit alles maakt New Lung Ma de ideale plek om na het winkelen, een dagje uit of na een drukke werkdag, de Chinees Surinaamse keuken eens te proeven.

Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Tevens zijn er vele parkeergarages rondom het centrum.

Profiel:
In het Chinees Surinaams Restaurant New Lung Ma staan kwaliteit en service staat bovenaan en daarom bereiden ze alles op authentieke, ambachtelijke manier. Zo geniet je bijvoorbeeld van heerlijk geroosterd vlees dat nog op ouderwetse manier met de hand wordt bereid. De nasi's en tjauwmin worden à la minute, vers gebakken.

Restaurant New Lung Ma is gespecialiseerd in zowel Chinese als Surinaamse gerechten. Wat niet veel mensen weten is dat vele gerechten uit de Surinaamse keuken Chinese roots kennen. Bij Lung Ma kun je dus terecht voor een internationale smaakbeleving.

De onderneming is in oktober 2002 gestart met de vestiging in Amsterdam en heeft op 9 september 2014 een nieuw restaurant geopend op deze locatie in Almere. Beide worden ter overname aangeboden. Naast het restaurant is deze vestiging ook een afhaal- en bezorgcentrum. Op de eerste verdieping van het restaurant worden daarnaast geregeld karaoke en andere evenementen gehouden.

Het restaurant is ingericht in Chinese Stijl, waarbij er veel gebruik is gemaakt van typische Chinese accessoires. Het heeft een ruime keuken en is voorzien van essentiële installaties zoals een professionele afzuiger, koel- en vriescel, professionele wokbranders en krachtstroom.

Openingstijden:
Het restaurant is geopend van donderdag t/m dinsdag van 13.00 uur tot 22.00 uur. Op zondag is het geopend tot 21:00 en op woensdag gesloten.

Indeling:
Via het terras aan de voorzijde bereik je de entree in het midden van het object en kom je direct het restaurant binnen. De pui bestaat bijna volledig uit glas, waardoor er veel daglicht via de voorzijde het restaurant binnenkomt en kan volledig worden opengezet.

De benedenverdieping biedt plek aan 14 gasten en is vooral bedoeld voor afhalen of snel opeten. Er staat een balie waar wordt besteld en afgehaald, drie tafels met stoelen en een bank voor het wachten. Achter het afhaalrestaurant ligt de ruime keuken, welke beschikt over voldoende werkbanken, drie gaswokbranders, een elektrische wokbrander, een friteuse, ovens, magnetrons etc. Achterin de keuken bevinden zich een ruime koelcel en een vriescel. De keuken loopt achterin door naar opslagruimte en spoelkeuken, met vaatwasser naar de tweede keuken, die weer voor in de zaak uitkomt.

De tweede entree bevindt zich aan de linkerkant van de voorgevel en biedt via een trap toegang aan het restaurant op de eerste verdieping. Dit gedeelte biedt plek aan minimaal 60 personen en beschikt over een bar met tap en een semi professioneel audiosysteem waardoor de ruimte geschikt is voor evenementen. Vanaf de trap staat de bar direct links, rechts bevinden zich de gescheiden toiletten. Naast de bar is ook een deur naar het dakterras, echter is er geen vergunning om hier zitplaatsen op te stellen.

Capaciteit:
De totale oppervlakte is ca. 205 m² (242 m2 BVO), waarvan ca. 32 m2 het afhaalrestaurant op de begane grond, ca. 24 m2 keuken en ca. 100 m2 het restaurant op de eerste verdieping. Het terras heeft een oppervlakte van 22 m2. Het restaurant telt ca. 12 zitplaatsen beneden met nog eens ca. 52 plaatsen boven en 14 zitplaatsen buiten op het terras.

Verplichtingen:
Er zijn geen leveranciers- of afnameverplichtingen. Ook is er geen personeelsverplichting.

De aanwezige inventaris bevindt zich in goede staat. Er zijn geen bruikleen goederen of leasecontracten.

Bijzonderheden:
- Goede locatie in Almere Centrum
- Met terras
- Ruime eerste verdieping met bar

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 115.000,-

De huurprijs van de registergoeder bedraagt:
ca. € 55.000,-- per jaar, exclusief BTW en exclusief servicekosten á €300,-- per maand.

Download de brochure bovenaan de pagina.

Voor meer info: Jamie Kleijne, 06-45210158 of j.kleijne@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?