Bijlmerdreef 1288
Terug naar overzicht

Bijlmerdreef 1288, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
De bedrijfsexploitatie van Chinees Surinaams restaurant Lung Ma ter overname aangeboden.

Gelegen op een goede locatie in het altijd gezellige winkelcentrum Ganzenpoort in Amsterdam Zuidoost. Zeer geschikt voor concepten met een restaurant en bezorg/afhaal functie. 

Ligging:
Lung Ma ligt in winkelcentrum Ganzenpoort middenin de woonwijk G-buurt in De Bijlmer in Amsterdam Zuidoost. Stadsdeel Zuidoost kent een grote diversiteit aan culturen. Logisch dat de vele etnische ondernemers van Ganzenpoort een grote veelzijdigheid bieden aan producten en diensten. Er zijn ruim gesorteerde toko's en cosmeticazaken, shops met Surinaamse lekkernijen, Afrikaanse textiel, Hindoestaanse decoraties, shoarma grillroom, etc.

Het betreft een tussengelegen (horeca) bedrijfspand op de hoek van het winkelcentrum aan de Bijlmerdreef, naast het metrostation, en heeft parkeerplaatsen voor de deur. Winkelcentrum Ganzenpoort is goed te bereiken. Het is gelegen naast metrostation Ganzenhoef (metro 53). Er zijn bushaltes (bus 41, 45, 66) en gratis parkeerplaatsen.

Profiel:
In het Chinees Surinaams (afhaal)restaurant Lung Ma staan kwaliteit en service staat bovenaan en daarom bereiden ze alles op authentieke, ambachtelijke manier. Zo geniet je bijvoorbeeld van heerlijk geroosterd vlees dat nog op ouderwetse manier met de hand wordt bereid. De nasi's en tjauwmin worden à la minute, vers gebakken.

Restaurant Lung Ma is gespecialiseerd in zowel Chinese als Surinaamse gerechten. Wat niet veel mensen weten is dat vele gerechten uit de Surinaamse keuken Chinese roots kennen. Bij Lung Ma kun je dus terecht voor een internationale smaakbeleving.

De onderneming is in oktober 2002 gestart met de vestiging in Ganzenpoort en heeft op 9 september 2014 een tweede restaurant geopend in Almere, die ook ter overname wordt aangeboden. Het restaurant is ingericht in Chinese Stijl, waarbij er veel gebruik is gemaakt van typische Chinese accessoires. Het heeft een ruime keuken en is voorzien van essentiële installaties zoals een professionele afzuiger, koel- en vriescel, professionele wokbranders en krachtstroom.

Indeling:
Het object heeft twee entrees, via de entree aan de rechterzijde kom je direct het afhaalrestaurant binnen. De pui bestaat bijna volledig uit glas, waardoor er veel daglicht via de voorzijde het restaurant binnenkomt. Hier staat staat een balie waar wordt besteld en afgehaald.

Achter het afhaalrestaurant ligt de ruime keuken, welke beschikt over voldoende werkbanken, wokbranders, een friteuse, ovens, magnetrons etc. Links achterin de keuken bevindt zich de koelcel. Achterin de keuken is een deur naar buiten die wordt gebruikt voor leveringen en leidt naar de afvalcontainers.

De tweede entree aan de linkerkant biedt via een portaal toegang tot het zit-restaurant. Dit gedeelte biedt met tafels en stoelen plek aan ongeveer 40 personen. Momenteel is het vanwege omstandigheden in gebruik als opslag voor het afhaalrestaurant en de vestiging in Almere. Aan de rechterkant van het restaurant is een bar, die loopt de hoek om en loopt over in de afhaalbalie in de andere ruimte. Achterin het restaurant bevinden zich de gescheiden toiletten.

Capaciteit:
Het restaurant heeft een oppervlakte van ongeveer 115 m2 en telt ca. 40 zitplaatsen. Het afhaalgedeelte is ca. 20 m2, ca. 22 m2 keuken en ca. 40 m2 het restaurant.

Openingstijden:
Het restaurant is sinds een paar jaar wegens omstandigheden enkel geopend voor afhalen op donderdag t/m dinsdag van 14.00 uur tot 21.30 uur. Op woensdag is het restaurant gesloten.

Verplichtingen:
Er zijn geen leveranciers- of afnameverplichtingen. Ook is er geen personeelsverplichting.

De aanwezige inventaris bevindt zich in goede staat. Er zijn geen bruikleen goederen of leasecontracten.

Bijzonderheden:
- Goede locatie in winkelcentrrum Ganzenpoort in de hoofdstad
- Aparte entree voor afhaalgedeelte
- Recent bouwjaar van het registergoed (2001)

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 115.000,-

De huurprijs van de registergoeder bedraagt:
ca. € 29.000,-- per jaar, exclusief BTW en exclusief servicekosten á €330,-- per kwartaal.

Download de brochure bovenaan de pagina.

Voor meer info: Jamie Kleijne, 06-45210158 of j.kleijne@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?