De Kamp  5
Terug naar overzicht

De Kamp 5, Well

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt hierbij ter overname aan de exploitatie van Beachclub Leukermeer, gelegen aan het Leukermeer te Well (Noord-Limburg).

In deze zeer toeristische en geweldig mooie omgeving, gelegen aan de jachthaven van het Leukermeer, bevindt zich deze uiterst interessante beachclub.
De beachclub bevindt zich op het vakantiepark Leukermeer, voorzien van luxe campingplaatsen en een groot aantal zeer moderne vakantiebungalows, diverse standjes, een speeltuin, ruime parkeervoorziening, een wellness, een receptiegebouw, een kleine supermarkt en een uitgebreide jachthaven. Het Leukermeer staat in open verbinding met de Maas.

De beachclub bestaan uit een restaurant/brasserie en een pizzeria (samen 120 zitplaatsen), een zeer ruim terras met 240 zitplaatsen, een snackbar/cafetaria en een discotheek in het souterrain.

Het terras meet 421m2, het restaurant totaal 243m2, de discotheek totaal 236m2.

De beachclub is nu 7 dagen per week vanaf 10.00 uur, 7 maanden per jaar geopend (van 1 april tot 1 november) en wordt bezocht door een zeer breed publiek, zowel vakantiegangers van het park als gasten van buiten.

De omzet op jaarbasis bedraagt ongeveer € 1 miljoen exclusief BTW (aantoonbaar) met een bovengemiddeld resultaat (aantoonbaar).

Het pand inclusief terras en voorzieningen wordt gehuurd van de parkeigenaar.

Personeel: 4 in vaste dienst (2x kok en 2x bediening) en een pool van 25-30 studenten/jongeren.

De huidige eigenaren draaien mee in de zaak en exploiteren de beachclub nu 8 jaar met heel veel plezier en genoegdoening, maar kiezen ervoor om zich vanaf volgend jaar te concentreren op hun andere horecazaak, een hotel/brasserie elders in Limburg.

In overleg met de makelaar kan een bezichtiging worden georganiseerd. Financiële feiten (de jaarstukken) worden alleen in een persoonlijk onderhoud met de makelaar ter inzage gegeven.

Verdere informatie wordt verstrekt door horecamakelaar Eric Blokland, via 0653-802081
of e.blokland@klaassenbv.nl

Zie ook: www.horecaleukermeer.nl


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?