Marktplein 26
Terug naar overzicht

Marktplein 26, Twello

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname: Kwalitaria Delifrance Twello

Kwalitaria Delifrance Twello is in 2017 geheel vernieuwd van start gegaan. Inmiddels heeft de huidige exploitant er een mooie omzet in weten te brengen en weet Twello Kwalitaria Delifrance als een vertrouwd adres te vinden voor een goede en verantwoorde snack. Direct bij de bekende winkelformules als de Blokker, pets & Co, Kruidvat, en tal van lokale winkels is dit dé plek om even te ontspannen en te genieten van een welverdiende lunch of een heerlijke kop koffie. De cafetaria lunchroom wordt nu ruim vier jaar met veel plezier geëxploiteerd door de familie Brandwacht en hun team aan enthousiaste medewerkers. Daardoor staan zij garant voor een gezellige en huiselijke sfeer met een uitstekende service!

De Kwalitaria Delifrance ligt aan een ingang van het winkelcentrum met gratis parkeren voor de deur. Heeft een bijzonder goede -zongelegen- terrasmogelijkheden en een goede passantenstroom. Al met al is het een gele fijne locatie voor een horecagelegenheid als deze.

Twello is een dorp met circa 13.605 inwoners in de gemeente Voorst, in de provincie Gelderland. Het dorp is gelegen in de landelijke omgeving tussen de steden Deventer (ca.100.000 inwoners) en Apeldoorn (ca. 160.000 inwoners), dicht bij de rivier de IJssel.

Bezorgdiensten vinden plaats middels 3 fietsen en een auto (niet bij de overname inbegrepen).

Winkelcentrum Twello:
Voornaamste verzorgingsgebied is heel Twello maar vanwege de ligging komen er ook veel passanten van het winkelcentrum. Twello is een leuk en gemoedelijk dorp en trekt veel bezoekers uit Apeldoorn en Deventer en toeristen. Parkeren is hier nog ruim voldoende aanwezig en nog gratis ook.

Winkelaanbod:
Divers aanbod winkels, supers en horeca.

Bijzonderheid:
Het gemeentehuis van de gemeente Voorst staat in Twello en Twello ligt in het midden van de gemeente voorst. Twello is daardoor een belangrijk centrum voor de hele gemeente.

Kwalitaria Delifrance
Afmeting raampartijen :
breedte voorkant ca 10 meter,
breedte zijkant ca 9 meter.

Oppervlak:
Totaal 157 m², waarvan restaurant ca. 86 m², bijna 9 m² koel en vriesopslag, ca 30 m² counter en de rest bijkeuken, opslag en kantoor. Voor afval en vet is een afgesloten ruimte van ca 3.5 m².

Zitplaatsen:
Binnen circa 54 (vanwege de Covid-19 maatregelen is dit mogelijk minder) en op het zonnige terras ca. 32 zitplaatsen.

Leveranciersverplichtingen:
De cafetaria dient aangesloten te blijven bij de succesvolle fastfood formule Kwalitaria.

Personeel:
Er is voldoende personeel beschikbaar voor de overname. Één vaste kracht voor 24 uur, twee voor 10 uur en één van 3 uur. Daarnaast een goed aantal gemotiveerde oproepkrachten.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt (prijspeil juli 2021) € 2.956,25 per maand, te vermeerderen met 5,8% administratiekosten en 21% BTW.
De betaling geschiet in maandelijkse termijnen voldaan te worden.

Omzet:
Al jaren genereerd deze cafetaria een stabiele omzet. De Corona sluiting heeft weinig tot geen effect in de omzet. Omzet indicatie € 400.000,-

Overnamesom:
Informeer over de overnamesom bij Klaassen Horecamakelaardij of kijk op de website van Klaassen horecamakelaardij. De overnamesom kan vrij van BTW worden gesteld. In samenwerking met Kwalitaria zijn er financieringsmogelijkheden.

Overige:
Vanuit Kwalitaria wordt de mogelijkheid geboden om ingewerkt te worden om zo goed van start te kunnen gaan. Daarnaast zal u door Kwalitaria worden bijgestaan met de juiste marketingactiviteiten om uw omzet (nog verder) te laten stijgen. In franchiseverband staat u er nooit alleen voor.

Voor meer informatie over het object, over Kwalitaria of een bezichtiging, kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Alex Willemse via 033 - 258 13 30 of a.willemse@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?