Hoogeindsestraat 6
Terug naar overzicht

Hoogeindsestraat 6, Tiel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Lunchroom Centrum Tiel
Hoogeindsestraat 6
4001 AB Tiel

Algemeen
Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze sfeervolle lunchroom ter overname aanbieden. Het huidige concept gaat verhuizen naar een andere locatie binnen Tiel derhalve mogen wij u de inventaris i.c.m. met het huurdersbelang ter overname aanbieden. Het betreft een gezellige lunchroom op een prominente locatie in hartje Tiel. In de verkoopruimte zijn ca. 30 zitplaatsen en op het terras aan de voorzijde zijn ca. 35 zitplaatsen. Het object is van alle benodigde voorzieningen voorzien. Voor een starter een unieke kans, u stapt tegen zeer aantrekkelijke condities in.

Indeling
Via het terras (ca. 35 zitplaatsen) komt men in de verkoopruimte. Aan de rechterzijde van deze ruimte is de open keuken met bar gelegen. In de verkoopruimte zijn ca. 30 zitplaatsen verdeeld over verschillende zitjes. Aan de achterzijde is een wandbank en de gescheiden toiletgroep. Aan de linkerzijde is de doorgang naar de spoelkeuken en magazijn met koel- en vriescel.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: Ca. 30 zitplaatsen
Terras: Ca. 35 zitplaatsen

Oppervlakte
Oppervlakte totaal: Ca. 110 m2

Locatie
Het object is gelegen aan het begin van de Hoogeindsestraat, de hoofdwinkelstraat van Tiel. In de omgeving vindt men een verscheidenheid aan horeca en detailhandel.

Installaties
Luchtbehandeling
Airco
Koel+vriescel

Personeel
N.v.t.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen

Bestemming
Horeca t/m categorie 1 toegestaan volgens het bestemmingsplan. Zie ruimtelijkeplannen.nl voor aanvullende informatie.

Woning
Er is geen woning in het gehuurde aanwezig.Nadere informatie: Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nlCode: ROTE 7038
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?