Kleine Koppel 17
Terug naar overzicht

Kleine Koppel 17, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant Party boot

De reserveringen stromen weer binnen voor bruiloften en feesten. Unieke kans om nu in te stappen en te profiteren van de kansen welke er weer zijn.

Horeca-boot in het centrum van Amersfoort aan de Eemhaven.
Deze boot is thans ingericht als luxe en modern partycentrum maar is ooit ontworpen als restaurant met circa 80 tot 100 zitplaatsen. In de boot is een high-end, complete en professionele keuken gesitueerd. Vanwege de unieke ligging zijn vele concepten mogelijk. Het schip zelf is goed onderhouden door de verhuurder.

Nu het Eemplein en de Eemhaven na een jarenlange ontwikkeling nagenoeg gereed zijn, is deze plek, als je het ons vraagt, bij uitstek de meest unieke en beste locatie voor een pannenkoekenboot! Maar natuurlijk zijn andere concepten hier natuurlijk ook goed mogelijk.

Deze unieke horecagelegenheid, een historische klipper, ligt vlakbij de Koppelpoort in het centrum van Amersfoort. Naast een ruim aantal zitplaatsen (213 m² bruto vloeroppervlakte) benedendeks is er ook nog de beschikking over een prachtig terras (circa 40 zitplaatsen, uitbreiding goed mogelijk) aan de kade zodat de gasten in de zomer heerlijk buiten kunnen dineren en/of borrelen. Aan de zijde van de kade ligt het Eemplein en de "Nieuwe Stad". Dat is een levendig plein en is een uitbreiding van de huidige binnenstad waar zowel culturele als commerciële partijen hun deuren hebben geopend. In de directe omgeving zitten zeer bekende en populatie restaurants gevestigd zoals: Merlot, Wereldrestaurant Dara, De Saffraan, Zandfoort aan de Eem, La Cubanita, De Beren restaurants, KAdECafé, Kroast, Sushi Today, Oliva, A la minute, Subway en nog een heel aantal andere. Stuk voor stuk top-zaken. En niet te vergeten, de boot ligt op steenworp afstand van de Pathé bioscoop!

In 2007 is deze historische klipper geheel gerenoveerd. In de boot zijn alle denkbare voorzieningen voor horeca reeds aanwezig. De boot is dan ook direct voor gebruik gereed.

De boot wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief:
- huidige indeling- en scheidingswanden en plafond- en - vloerafwerking;
- mechanische ventilatiesysteem;
- keuken voorzien van professionele apparatuur;
- separate spoelkeuken voorzien van professionele vaatwasser;
- complete bar;
- nooduitgang naar dek;
- pantry en toilet.

Omzet:
Het huidige partycentra bedrijf maakt onderdeel van een groter aantal feestlocaties door het land waarbij niet alle omzetten en kosten per locatie zijn gespecificeerd. De toekomstig ondernemer moet dus zelf een goede inschatting kunnen maken van de financiële mogelijkheden.

Vraagprijs exploitatie: € 65.000,--

Huurprijs: € 3.000,-- per maand, excl. BTW

De huidige Drank en Horecawetvergunning is verstrekt voor:
- restaurantlokaliteit 213 m²
- kadeterras 84m ²
- dekterras 42 m² (de terrassen zijn vanwege de party-formule uiteindelijk nooit echt gerealiseerd)

Voor meer info:
Joey Hehamahua via 06-11744732 of Alex Willemse via 06-50445472
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?