Oirschotseweg 1
Terug naar overzicht

Oirschotseweg 1, Best

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Restaurant Bastille
Oirschotseweg 1
5684 NE BEST

Algemeen
Restaurant Bastille is gelegen op een geweldige zichtlocatie bij het station en het centrum van Best (ca. 30.000 inwoners), nagenoeg aan Eindhoven-Noord. Het prachtige, authentieke pand is bijzonder sfeervol ingericht met veel oog voor detail. Het beschikt over een royale restaurantruimte, een semi-open eetkamer en een aparte wijnbar. Uiteraard een ruim, zonnig terras, tegenwoordig een ‘must’. De zeer royale, open keuken is onlangs geheel nieuw ingericht. Opslag is er in meer dan voldoende mate aanwezig in de kelder, schuur, deels ook op de verdieping. Daar bevindt zich ook de keurige, zeer comfortabele bovenwoning (1e en 2e verdieping) met dakterras. Dit horecabedrijf is absoluut turn-key!

Gasten bij Restaurant Bastille genieten van culinaire hoogstandjes voor zeer schappelijke prijzen, een succesvol concept derhalve. Daarnaast kan men in de wijnbar ook terecht voor besloten partijtjes. De beoordelingen en reviews zijn zonder uitzondering zeer positief. Voortzetting van dit concept ligt voor de hand, echter het pand leent zich ook uitstekend voor andere horeca-concepten met de combinatie van eten en drinken.

Dit restaurant wordt discreet aangeboden met het uitdrukkelijk verzoek om de verstrekte informatie ook als zodanig te behandelen.Download de brochure voor aanvullende informatie.


Nadere informatie: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nl


Code: REDO 5645
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?