Hof van Portland 49
Terug naar overzicht

Hof van Portland 49, Rhoon

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: erme 19.023 E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Casco bedrijfsruimte Rhoon

Gemeente
De gemeente is ontstaan door het samenvoegen van de gemeentes Rhoon en Poortugaal. De gemeente telt 25.292 inwoners (per 1 januari 2019, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 22,72 km². Rhoon ligt net ten zuiden van Rotterdam aan de andere kant van de A15. Veel inwoners zijn forensen die in Rotterdam werken.

Locatie
De bedrijfsruimte ligt midden in een woonwijk in het buurtwinkelcentrum Hof van Portland, waar o.a. ook Albert Heyn, het Kruidvat en Post.NL gevestigd zijn.
Tot voor kort was deze ruimte in gebruik als eetcafé Mr. Twins met een apart gedeelte voor afhalen en bezorgen.

De bedrijfsruimte
De ruimte meet totaal zo’n 160 m2, waarvan ca 30 m2 in gebruik was als keuken. Er is binnen ruimte voor ca 70 zitplaatsen. Over de hele lengte van het pand is een terras van 30 zitplaatsen. De ruimte is zeer geschikt voor een instore horeca concept in combinatie met bezorgconcept. Het geheel is goed onderhouden en met meerder deuren en raampartijen is de ruimte flexibel in te richten.

Parkeren Volop gratis parkeerruimte direct voor de deur.

Installaties Krachtstroom, Gasaansluiting, C.V., Wifi, Afzuiginstallatie,

Huurovereenkomst
De nieuwe exploitant krijgt een nieuwe ROZ huurovereenkomst voor 5 jaren met een optie tot verlening met nog eens 5 jaren.
De verhuurder verlangt een waarborgsom van minimaal 3 maanden huurverplichtingen.
De huurprijs van de bedrijfsruimte is op aanvraag.

Aanvaarding
In overleg, kan eventueel op korte termijn. De bedrijfsruimte wordt bezemschoon en casco opgeleverd.


Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan spreekt van “gemengd 2”. Op deze locatie kan horeca, detailhandel, winkel, kantoor of maatschappelijk onderneming gevestigd worden. De nieuwe huurder is zelf verantwoordelijk dat zijn exploitatie binnen het bestemmingsplan past. Zie voor verdere informatie www.ruimtelijkeplannen.nl

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?