Arnhemsestraat 20
Terug naar overzicht

Arnhemsestraat 20, Amersfoort

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden de in het object gelegen bedrijfsinventaris / huurdersbelang.

Dit fantastische horeca/winkelpand ligt aan de winkelstraat Arnhemsestraat, een van de belangrijkste aanloopstraten naar het A-1 winkelgebied van Amersfoort. Vlak achter de Koestraatgarage en dicht bij de openbaar vervoer haltes.

De Arnhemsestraat komt uit op de Varkensmarkt bij het bekende modehuis Van der Kam. De komende jaren wordt de Varkensmarkt herontwikkeld. Dit heeft naar verwachting een positief effect op de verkeersstromen door de straat.

In de Arnhemsestraat zijn verschillende prominente middenstanders gehuisvest zoals Stots Optiek, Ulla Popken, Used Products en horeca zaken als Brasserie dichtbij en Bagel & Beans, hier ligt ook de ingang van koopgoot Amicitia.

Momenteel is hier een vestiging van de Chocolate Company gevestigd. Dit franchise concept hoeft niet te worden overgenomen. De locatie is uitermate geschikt voor een lunchroom, koffiezaak, winkel (detailhandel), afhaal en/of bezorglocatie.

Chocolate Company (ca. 20 vestigingen)
De chocola wordt met liefde bereid: er is een ruime keuze in het assortiment bijvoorbeeld handgemaakte bonbons, romige chocoladetruffels, stoere chocbars, chocoladefondues om een feestje mee te bouwen of heerlijke chocoladespreads voor op je boterham of pannenkoek! Bij Chocolate Company kun je ook alle soorten online bestellen.
Doelgroep: Chocolate Company is voor iedere doelgroep geschikt. Van groot tot klein, van jong tot oud. Iedereen kan bij Chocolate Company terecht.

Een belangrijk element in een café is gezelligheid. Wat Chocolate Company zo gezellig maakt is niet alleen de sfeer, het gastvrije personeel, de ambachtelijke chocola, maar de mogelijkheid om al deze heerlijk geproefde chocola ook mee naar huis te nemen.
Bij Chocolate Company is het namelijk niet alleen een café, maar ook een chocoladewinkel. En dat maakt Chocolate Company zo uniek.


Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsinventaris € 55.000,--

Huurprijs € 1.587-- maand, exclusief BTW

Info: Joey Hehamahua via 06-11744732 of joey@klaassenbv.nl of Alex Willemse 06-50445472 a.willemse@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?