Steenweg 1
Terug naar overzicht

Steenweg 1, Utrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop: de bedrijfsexploitatie van Op Saj te Utrecht.
Op toplocatie in het hartje centrum (Steenweg) van Utrecht

Deze afhaalzaak is gelegen in een prachtig horecabedrijfsobject met brede pui en hoog plafond gelegen in de drukst bezochte winkelstraat van Utrecht, direct in de nabijheid van o.a Le Ballon, Setpoint, Fred de la Bretoniere, Dungelman Sissiy boy, Hema, Score, nieuw Bershka & Sam Friday en de huidsige Pudey, Bruna, H&M, Witteveen, Geox, Eyewish en CKS, Vodafobe, Etos en Museum Speelklok.

De Steenweg ligt in het A1 winkelgebied van Utrecht en vormt met de Oudegracht, het Vredenburg en Lange Elizabethstraat het ‘gouden rondje’. De winkel is gelegen in het voetgangersgebied en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn meerdere parkeergarages gelegen.

Op Saj (Vegetarisch Syrisch eten)
Het betreft een midden Oosterse keuken met Syrische gerechten. Er worden veel soorten kruiden gebruikt die de smaak uniek maken. Met Op Saj laat men u een klein stukje van de grote Syrische keuken proeven. De gerechten ( Falafel , Manakeesh , Saj ) worden vers en met heel veel groenten en salades bereid, authentiek zoals in Syrië . http://www.opsaj.com.

Vergunning
Er is door deelgemeente Utrecht een exploitatievergunning afgegeven voor een afhaalzaak. Het niet is toegestaan om in de afhaalzaak etenswaren te nuttigen. Op het moment dat dit wel gebeurt, wordt het bedrijf planologisch niet meer als een afhaalzaak, maar als een zelfstandig horecabedrijf beschouwd. Zelfstandige horeca is op grond van het ter plaatse geldende bestemmingsplan echter niet toegestaan. Het is aan te raden om een afhaalzaak zo in te richten, dat het niet uitnodigend is voor klanten om de gekochte etenswaren ter plaatse te nuttigen. Uiteraard mag u wel zitgelegenheid bieden aan klanten die op hun bestelling wachten.

Vloeroppervlak
- begane grond ca. 28 m²
- eerste verdieping ca. 14 m²
- tweede verdieping ca 25 m²

De begane grond is momenteel in gebruik als keuken en afhaalruimte. Rechts achterin bevindt zich een trapgang naar de eerste en tweede verdieping. De eerste en tweede verdieping zijn momenteel in gebruik als opslagruimte. Voorheen in gebruik als woning/appartement. Er bevindt zich een eenvoudige keuken en toilet op de eerste verdieping en een woonkamer douche en slaapkamer op de tweede verdieping. Er is geen zelfstandige entree.

Huurovereenkomst
Winkelruimte conform artikel 7 : 290 BW ten behoeve van een afhaalrestaurant ‘take away’ voor midden oosterse gerechten en aanverwante artikelen.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd.

Huurtermijn
5 + 5 jaar (aanvang 1 mei 2017)

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Levering en diensten
Huurder zal rechtstreeks contracten afsluiten met de desbetreffende leveranciers voor het verbruik en vastrecht van elektriciteit, gas en water.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie (model ROZ) ter grootte van 3 maanden huur en BTW.

De huurprijs van het object bedraagt:
€ 42.320,-- per jaar, exclusief BTW.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie (inventaris/goodwill/handelsnaam)
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt
€ 75.000,--.

De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur/verkoop geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Voor meer info: Joey Hehamahua op 0611744732 of joey@klaassenbv.nl of download de verkoopbrochure hierboven.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?