Maaskade  109b 20016
Terug naar overzicht

Maaskade 109b 20016, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: erme 20016E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Vanwege discrete verkoop verstrekken wij in deze brochure uitsluitend algemene informatie. Het vermelde adres is het kantoor van Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Ter overname: bekend Indoor speelparadijs
Dit indoor speelparadijs is centraal gelegen in Rotterdam. Goed te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Het pand heeft ruim 1500 m2 aan bruto vloer oppervlakte, inclusief restaurant, magazijn en keuken van ca 25 m2. De keuken is compleet ingericht met o.a. een frituur en koel/vries apparatuur e.d. Het bedrijf is volledig kindvriendelijk ingericht met speelattributen, klim- en klauterwanden, glijbanen en ballenbakken. De gehele inrichting is kindvriendelijk en voldoet aan de strengste normen. In het restaurant zijn ca 100 zitplaatsen met goed zicht op de speeltoestellen. Regelmatig worden hier verjaardag- en schoolfeestjes georganiseerd. Vanuit de keuken worden de bekende snacks, frites en lekkernijen geserveerd. Het restaurant heeft een uitgifte bar waarvandaan koude en warme dranken geserveerd worden.

Parkeren
Voor het pand ligt een parkeerplaats met ca 125 gratis parkeerplaatsen.

Vraagprijs inventaris / goodwill / huurdersbelang e.d. op aanvraag.
Er wordt geen BTW in rekening gebracht.
Er is een uitgebreide inventarislijst beschikbaar.

Huurprijs van het bedrijfspand
Ca € 13.000,-- per maand, exclusief BTW. Maandelijks vooraf te voldoen.
(Verhuurder verlangt ook een bankgarantie / waarborgsom van ca 47.500,-)

Omzetindicatie op aanvraag.

Bestemmingsplan
Bedrijfsruimte met ondergeschikte horeca. Wellicht is uitbreiding van het bestemmingsplan tot horeca 1 of 2 mogelijk.

Aanvaarding
In overleg, kan eventueel op korte termijn.

Huurtermijn
ROZ huurovereenkomst tot 2023 met optie tot verlenging met 5 + 5 jaren.

Huurcontract
De nieuwe exploitant zal in de vigerende huurovereenkomst in de plaats gesteld worden voor de huidige exploitant. Eventueel kan een nieuwe huurovereenkomst overeengekomen worden.

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt, neemt u dan vrijblijvend contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V., bedrijfsadviseur Erik Meijer 06 236 263 07 email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?