Leeghwaterlaan 97
Terug naar overzicht

Leeghwaterlaan 97, 's-Hertogenbosch

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Huur aangeboden:
Leeghwaterlaan 97-99
5223 DS ’s-Hertogenbosch

Algemeen
Te Huur aangeboden: Commerciële unit gelegen aan de Leegwaterlaan te ’s-Hertogenbosch. Het betreft een ruime unit van 158 m2 BVO. De unit is thans in gebruik als broodjeszaak/bakker. Uitgangspunt is casco oplevering, overname inventaris/voorzieningen van huidige huurder is bespreekbaar. Een unieke kans, een locatie als deze komt niet vaak voorbij.

Oppervlakte
BVO: 158 m2

Locatie
Het object is gelegen aan de Leeghwaterlaan, op het Paleiskwartier, aan de achterzijde van het station. In de omgeving zit een verscheidenheid aan woningen, kantoren, horeca en scholen.

Bestemming
Bestemmingsplan: Paleiskwartier - Willemspoort - Station
Enkelbestemming: Wonen - 1
Functieaanduiding: Centrum

Horeca t/m categorie 3, detailhandel en dienstverlening toegestaan volgens het bestemmingsplan. Zie ruimtelijkeplannen.nl voor nadere informatie.
Huurovereenkomst

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 295,00 per m2/per jaar (excl. BTW)

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor Statistiek CBS

Servicekosten
Eventuele servicekosten van de VVE betrekking hebbend op het gebruik van het gehuurde zullen aan huurder in rekening worden gebracht.

Opleverdatum
Aanvaarding vanaf 01 september 2020

Huurperiode
De huurperiode bedraagt 5 + 5 jaar.

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model augustus 2012, huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimten conform artikel 7:290 BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Zekerheidstelling
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden (inclusief servicekosten en BTW)


Nadere informatie:

Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl

of

Bedrijfsadviseur Ad Janse, 06-109 680 36 of a.janse@klaassenbv.nl


Code: ROTE 7025

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?