Grote Markt 3
Terug naar overzicht

Grote Markt 3, Almere

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te huur! casco (horeca)bedrijfsruimte met ruim terras, gelegen aan de Grote markt van Almere. Hartje centrum. ca. 330 m2 binnen, terras ca. 200 m2.

Op de Grote Markt bevinden zich diverse horecabedrijven zoals Vapiano's, Le Barron, De Bergerrie, Barca, Sapporo, IDA en ANNO. In de directe omgeving bevinden oa. een Loetje, Sake, Boathouse, De Beren, La Cubanita enzovoorts.

Deze moderne casco (horeca)bedrijfsruimte met ruim terras is gelegen in het centrum van Almere. Het objecten is gelegen op een zichtlocatie in het A1 horeca-verzamelgebied, "de Grote Markt". De Grote Markt heeft drie jaar geleden een facelift gehad, tot een prachtig nieuw stadsplein met nieuwe bestrating van natuursteen, waterelementen, groen en verlichting.

Daarnaast heeft de gemeente Almere een nieuw beleid om op de Grote Markt serres voor horeca toe te staan. Hierdoor wordt het bestaande object aan de voorkant uitgebreid met een gloednieuwe serre van meer dan 40 m² extra oppervlakte.

Dit grootschalige pand met een verkoop oppervlakte van maar liefst ca. 330 vierkante meter is gelegen in het hart van het uitgaanscentrum van Almere en is de perfecte casco (horeca)bedrijfsruimte voor uw onderneming.

Almere is een stad en gemeente in de provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. De gemeente verwelkomde in oktober 2016 haar 200.000ste inwoner en telde op 1 februari 2020 211.742 inwoners. Almere grenst aan zijn landzijde aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde. Aan zijn waterkant ligt Almere aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. De stad ligt, op de dijken na, geheel onder zeeniveau (2 tot 5 meter).

Bereikbaarheid
Met het openbaar vervoer, te voet en met de fiets goed bereikbaar.

Beleningen
Met name winkels, horecabedrijven en woningen.

Staat van onderhoud
De staat van onderhoud is goed.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het ROZ model 2012 Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horeca bepalingen.

Huurtermijn
5 plus 5 optie jaren. Afwijkende termijnen zijn in overleg bespreekbaar.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) voor het eerst één jaar na ingang huuringang.

Opzegtermijn
12 maanden

Betaling
Per maand vooruit.

Waarborgsom / bankgarantie
3 maanden plus BTW.

Oplevering
In overleg met opdrachtgever.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt
€ 150.000,-- per jaar, exclusief 21% BTW

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud.

Voor meer info: Joey Hehamahua op 0611744732 of joey@klaassenbv.nl. Of download de brochure hierboven.

Deze verhuuropdracht is collegiaal aangegaan met Forvalue Vastgoed Specialisten.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?