Achterweg 21
Terug naar overzicht

Achterweg 21, Poortugaal

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: Pekl: 19.042
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Restaurant de Wagenmaker, gelegen aan de Achterweg in Poortugaal, te koop aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Gemeente Albrandswaard
Poortugaal is een dorp dat samen met buurdorp Rhoon gemeente Albrandswaard vormt. Poortugaal telt ruim 10.000 inwoners en in totaal telt gemeente Albrandswaard 25.259 inwoners, bron: CBS 2018. Het ligt ten zuidwesten van Rotterdam, tussen de Rotterdamse havens en de Oude Maas.

Locatie
Het restaurant is gelegen aan de Achterweg 21, centraal in het centrum van Poortugaal.

Restaurant
Restaurant de Wagenmaker draait al heel wat jaren mee als horecabestemming, maar diende oorspronkelijk als wagenmakerij. Het pand stamt uit 1848 en heeft een monumentenstatus. Het restaurant heeft hierdoor een karakteristieke uistraling, de houten balken en de grote staldeuren zijn behouden.

Het restaurant heeft een oppervlakte van circa 85m² en in de huidige situatie zijn er 28 zitplaatsen vrij ruim opgesteld. Het interieur heeft een vrij klassieke en knusse uitstraling. De keuken is voorzien van alle benodigde, tevens vrij nieuw aangeschafte apparatuur.

Aan de zijkant van het pand ligt het tuinterras van het restaurant, afgeschermd van de weg. Ook hier is er voor gekozen om 28 zitplekken te plaatsen, maar is het mogelijk om het aantal zitplaatsen te vergroten. Het terras heeft een oppervlakte van circa 90m².

De huidige ondernemers hanteren beperkte openingstijden, zij zijn van donderdag tot en met zondag geopend van 17:30 uur tot ‘sluit’, de sluittijd is gemiddeld 00:00 uur. Het restaurant mag met de vergunning de gehele week geopend zijn vanaf 07:00 uur.

Parkeren
Er zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar direct voor de deur, daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Vraagprijs inventaris/ goodwill
€79.000,-

Huurprijs
€1.646,- per maand, exclusief BTW.

Omzetindindicatie
Op aanvraag.

Bestemming
Horeca.

Bouwjaar
1848.

Vastgoed
Het is mogelijk ook het vastgoed te kopen. Vraagprijs op aanvraag.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?