Zaagmolenkade 31
Terug naar overzicht

Zaagmolenkade 31, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Op verzoek van onze klant biedt Klaassen Vastgoedmakelaardij een goed onderhouden 4-kamer appartement, gelegen aan de Zaagmolenkade in Rotterdam-Noord, te koop aan.

Gemeente
Rotterdam is een gemeente en stad in Zuid-Holland. Lange tijd was het de grootse havenstad van de wereld, hedendaags de grootste en tevens de belangrijkte van Europa. Het is de tweede grootste stad van Nederland en heeft circa 630.000 inwoners (2017).

Locatie
De woning is gelegen aan de Zaagmolenkade in Rotterdam-Noord. Rotterdam-Noord is een populair gebied voor zowel wonen, werken en recreatie. In de nabije omgeving van het appartement zijn veel horecagelegenheden en winkels gevestigd. Het centrum van Rotterdam is per fiets/auto en openbare vervoer in enkele minuten te bereiken.

Appartement
De fraaie en ruime maisonettewoning is gelegen op de derde verdieping van appartementencomplex “De Zwaan” en heeft een totale oppervlakte van 104 m². De woning bestaat uit twee verdiepingen. De eerste verdieping heeft een royale woonkamer, keuken en inpandige berging, de tweede verdieping geeft toegang naar de drie slaapkamers. Tevens is er een ruim balkonterras aanwezig, met vrij uitzicht over rivier de Rotte.

Vraagprijs
€ 349.500,- k.k.

VvE
Appartementencomplex valt onder de Vereniging van Eigenaren (VvE).

Bouwjaar
2008

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk.

Meer info? Bedrijfsadviseur Peter Klaassen, p.klaassen@klaassenbv.nl , 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?