1e van Leyden Gaelstraat 17
Terug naar overzicht

1e van Leyden Gaelstraat 17, Vlaardingen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19010 E
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Multifunctioneel horecapand Vlaardingen Oost te koop.

Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. biedt u een bedrijfspand met volledige inventaris voor café / biljartcentrum en bedrijfsgebonden appartement te koop aan.

Locatie
Vlaardingen is een gemeente in de regio Rotterdam met zo’n 73.000 inwoners en van oudsher bekend om zijn visserij. Dit verleden is met name rond de Oude Haven en Koning Wilhelminahaven nog herkenbaar. De 1e van Leyden Gaelstraat ligt in Vlaardingen Oost, een gezellig woonwijk tussen het havengebied en het centrum. Rondom het pand is volop betaalde parkeergelegenheid aanwezig. Het pand is aangewezen tot een beschermd stadsgezicht.
Kadastrale gegevens: Gemeente Vlaardingen sectie B nummer 9261.

Transitie locatie.
Gezien de ligging onderzoeken wij momenteel bij de gemeente of deze locatie in aanmerking komt voor transitie tot appartementen. Gezien de grote van het pand zijn er 3 á 4 appartement te creëren.

Potentie
Waar beginnen we? Deze locatie is bij de inwoners van Vlaardingen bekend als (eet)café voor cafésporten zoals biljart, snooker en darten. Vorig jaar werden hier nog internationale biljart wedstrijden gespeeld. Het pand wordt vrij van huur opgeleverd en de nieuwe eigenaar kan hier naar harte lust zijn eigen concept invoeren. Gezien de totale oppervlakte zijn een (sport) café, thema restaurant, “all you can eat” formule, game center, multi media centrum zeer goed mogelijk.

Inrichting
Door de hal van de entree komt u in de grote zaal. Hier staan nu nog professionele biljarts. Met een open verbinding komt u in het sfeervolle café gedeelte. Massief houten vloer met volledig ingerichte bar en enkele (hoge) tafels en meerdere grote beeldschermen. Naast het café ligt de keuken en een netjes ingerichte rookkamer met gashaard, luie fauteuils, tafels en stoelen. De keuken is compact en voorzien van afzuiginstallatie, koel/vrieskast en afwasmachine. Achter in het pand bevindt zich de gescheiden toiletgroep en de trap naar de bergzolder. Deze ruimte kan ook voor opslag gebruikt worden.
In de keuken bevindt zich de opgang naar de bedrijfsgebonden woning: volledig gestoffeerde en ingerichte woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. Thans is het niet toegestaan zich bij de gemeente in te schrijven voor deze woning.

Installaties
Warm water boiler
Mechanisch luchtbehandeling
Afzuigsysteem
Camerasysteem binnen en buiten
Inbraak / alarmsysteem
Intern TV / video systeem met beeldschermen
Professionele geluidsinstallatie
Rolluiken voor ramen en deuren
Uitgebreide inventarislijst beschikbaar

Verplichtingen
Het pand wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd in de alsdan aanwezige staat. Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers, speelautomaten exploitanten, personeel e.d. Het onroerend goed staat op erfpacht grond. Het pand voldoet aan alle inrichtingseisen. De nieuwe eigenaar dient zelf vergunningen op zijn eigen naam aan te vragen.

Toegestane openingstijden
Vanuit recente vergunning horeca 2:
Zondag tot en met donderdag 07.00 / 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag 07.00 / 02.00 uur
10 x per jaar zijn langere openingstijden mogelijk middels een “incidentiele activiteit”
Meerdere keren per jaar langere openingstijden middels een “collectieve festiviteit”

Financiële informatie
Vraagprijs onroerend goed: op aanvraag
De koopprijs is inclusief uitgebreide inventaris en bedrijfswoning
Erfpacht canon ca € 3.600,- per jaar

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Vastgoedmakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl, telefoon 06 236 263 07
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?