Polredijk 19
Terug naar overzicht

Polredijk 19, Veere

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
BRASSERIE OOSTDOK
POLREDIJK 19, 4351 RT VEERE

Op korte afstand van het pitoreske, middeleeuwse stadje Veere, ligt direct aan het Veerse Meer dit unieke restaurant bedrijf met woning. Omgeven door een jachthaven en een zeilschool is het uitzicht over het Veerse Meer adembenemend. Op steenworp afstand is hier altijd beweging en bedrijvigheid. Een komen en gaan van toeristen en plaatselijke bevolking die genieten van het water en de watersport.

• Op de jachthaven Oostwatering aan het Veerse Meer.
• Ruim terras aan beide zijden van het restaurant.
• Schitterend uitzicht.
• Gratis parkeerplaatsen voor de deur.
• Veere op 5 minuten rijden en Middelburg op 10 minuten autorijden.
• Inpandige woning.
• http://www.brasserieoostdok.nl/.

Het restaurant biedt binnen plaats aan circa 70 stoelen welke door het grote oppervlakte eenvoudig verruimd zou kunnen worden. Aan 2 zijden is het vrijstaande pand omgeven door terras, dat plaats biedt aan 90 stoelen, ieder uitkijkend over het water. Er is een zeer ruime parkeerplaats direct voor de deur. Het pand bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond is bij binnenkomst een zeer ruim restaurant gelegen, waarin een kleine vide zorgt voor een mooi open plafond en tevens plaats biedt aan extra tafels. De bar in het midden staat op een strategische plek binnen het restaurant. Er is een ruime keuken met diverse professionele apparatuur, een koelcel en diverse voorraadruimte. Een verdieping lager zijn de toiletten, een zeer ruime voorraadruimte met de bierinstallatie en een ketelruimte.

Het restaurant biedt binnen plaats aan circa 70 stoelen welke door het grote oppervlakte eenvoudig verruimd zou kunnen worden. Aan 2 zijden is het vrijstaande pand omgeven door terras, dat plaats biedt aan 90 stoelen, ieder uitkijkend over het water. Er is een zeer ruime parkeerplaats direct voor de deur.
Het pand bestaat uit 3 verdiepingen. Op de begane grond is bij binnenkomst een zeer ruim restaurant gelegen, waarin een kleine vide zorgt voor een mooi open plafond en tevens plaats biedt aan extra tafels. De bar in het midden staat op een strategische plek binnen het restaurant.
Er is een ruime keuken met diverse professionele apparatuur, een koelcel en diverse voorraadruimte.
Een verdieping lager zijn de toiletten, een zeer ruime voorraadruimte met de bierinstallatie en een ketelruimte.


Info: Bedrijfsadviseur Bart Brinkman, 06-53960241.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?