Markt 7
Terug naar overzicht

Markt 7, Harderwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop Restaurant Markt 7 te Harderwijk

Restaurant Markt 7 is gelegen in de historische binnenstad van Harderwijk. Dit moderne / trendy restaurant bevindt zich aan de ene kant op het bruisende marktplein, met haar vele winkels en horecabedrijven, en aan de andere kant aan het rustige Hortuspark met een rijke historie.

Voorheen was op deze locatie restaurant Marktzicht gevestigd, sinds 2018 is hier, na een flinke metamorfose, Restaurant Markt 7 gevestigd. Het restaurant staat overdag bekend om de signature Foccacias, naar eigen recept gemaakt door de Ouderwetse Bakkerij van Harderwijk, belegd met verschillende mogelijkheden. ’s Avonds staat het restaurant bekend om de culinaire hoogstandjes. Markt 7 maakt dineren vermakelijk door zelf een 3-gangen menu voor € 29,50 samen te stellen. Ook biedt het restaurant lactose- en glutenvrije gerechten. Verder is een high tea en high wine ook mogelijk.

Ligging
Het marktplein en het Hortuspark worden verbonden door de Hortuspassage. Hier is het oudste stuk van de stadsmuur van Harderwijk gelegen, een muurrestant van een kapel. Deze oude stadsmuur is de scheiding tussen het bijzondere paviljoen en de serre met terras (ca. 60 zitplaatsen) welke uniek uitzicht heeft over het Hortuspark. Naast het terras in het Hortuspark beschikt het restaurant ook over een terras op het bruisende marktplein (70 zitplaatsen). Het Hortuspark is een vondelpark achtige oase met een heuse stadsbeek, uitnodigende ligweide, een groot podium, kruidentuin met beukenhagen omzoomde wandelpaden en authentieke verlichting, kortom; een park met volop allure!

Via de entree in de Hortuspassage is het paviljoen bereikbaar; links van de entree bevindt zich een trapopgang met veel lichtinval naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich een gescheiden dames- en herentoiletgroep, diverse opslagruimten, een personeelsruimte, kantoor en een volledig ingerichte voorbereidingskeuken. Direct naast de trapopgang bevindt zich de bar met half open keuken. Het paviljoen beschikt over ca. 38 zitplaatsen. Via een doorgang in de stadsmuur (welke volledig in zicht is gebleven) is de aangebouwde serre bereikbaar. De serre beschikt over 37 zitplaatsen.

Metrage
De totale oppervlakte van het object bedraagt 195m2, de totale oppervlakte van de terrassen bedraagt 156m2

Bijzonderheden
- In 2018 compleet verbouwd;
- Trendy inrichting;
- Gelegen in toeristenstad
- Twee terrassen

Vraagprijs
De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt
€ 98.500,--

Huurprijs
De huurprijs van het onroerend goed bedraagt
€ 5.350,-- p.m. exclusief BTW.

Meer informatie
joey@klaassenbv.nl op 0611744732

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?