Dorpsplein 3
Terug naar overzicht

Dorpsplein 3, Maurik

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant De Zevende Hemel te Maurik

Het restaurant is warm en knus ingericht met veel hout elementen en prachtige lichtinval, door o.a. de sfeervolle inrichting en de verhoging van de bar ontstaat een zeer prettige huiskamersfeer.

De entree bevindt zich in het midden van de zaak. Links bevindt zich het restaurantgedeelte. Rechts van de entree bevindt zich de verhoging naar de bar met diverse sfeervolle zitjes en toegang naar de (open)keuken. De keuken is een prettig werkbare ruimte voorzien van alle benodigde inventaris om goed te kunnen koken. Tevens bevindt zich naast de entree, rechts van de verhoging naar de bar een trapopgang naar de kelder verdieping. De kelder beschikt over een garderobe, ruime en gescheiden dames- en herentoiletgroep en een grote opslagruimte/cv-ruimte. Verder is er nog een externe berging beschikbaar.

Het restaurant op begane grond niveau beschikt over ca. 48 m² met ca. 35 zitplaatsen, de verhoging, waar zich de bar bevindt beschikt over 23 m² met ca. 12 zitplaatsen. Voorheen beschikte het restaurant over een terras van ca. 70 m², maar door personele uitdagingen heeft opdrachtgever het terras sinds dit jaar dicht gedaan. De verkoop geschied exclusief terrasmeubilair.

Er zijn diverse keuze uit voor-, hoofd en nagerechten. Naast de a la carte kaart beschikt de Zevende Hemel ook over een 3 gangen keuzemenu, een kindermenu en een vegetarisch menu (in overleg met de gasten). Het restaurant kan worden gereserveerd voor groepen tot maximaal 50 personen.

Toerisme
Het betreft een toeristisch gebied waar veel campings en B&B's in de direct omgeving zijn. De bekendste is Het Eiland van Maurik.

Bedrijfswoning
De bedrijfswoning heeft een eigen entree aan de zijkant van het pand. Middels een hoge trapopgang is de modern ingerichte bedrijfswoning bereikbaar. De ruime woning beschikt op de eerste verdieping over een hal, toilet, 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer met open keuken en een trapopgang naar de tweede verdieping. Hier bevindt zich een ruime en lichte slaapkamer en opslagruimte in de schuine kap.

Openingstijden
De openingstijden zijn momenteel van 17:00 uur tot en met 0:00 uur, 5 dagen per week. Op maandag en dinsdag is de Zevende Hemel gesloten. Er zijn legio mogelijkheden tot omzetverhoging door het verruimen van de openingstijden en opening op feestdagen.

Personeel
Er zijn geen vaste medewerkers in dienst welke moeten worden overgenomen. Er zijn momenteel twee meewerkende eigenaren. Daarnaast werkt het bedrijf met oproepkrachten en nul-uren contracten.

Verplichting(en)
Er zijn geen (afname)verplichtingen en/of leasecontracten/bruikleenovereenkomsten. Er zijn geen speelautomaten aanwezig.

Ligging
Aan een plein in het centrum van Maurik, tegenover de kerk.

Bereikbaarheid
Het restaurant is goed bereikbaar met zowel de fiets, te voet met de auto als met het openbaar vervoer.

Parkeermogelijkheden
1 parkeerplaats op eigen terrein. Parkeren kan gratis voor de deur. Er is plaats voor ca. 40 auto’s.

Oplevering
In overleg met opdrachtgever.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 49.500,--
Huurprijs bedrijfsruimte (kelder en begane grond) € 1.750 per maand (ex BTW)
Huurprijs bedrijfswoning (eerste en tweede verdieping) € 750 per maand (BTW niet van toepassing).

Meer informatie
Voor een uitgebreide en volledige verkoopbrochure gelieve contact opnemen met de heer J.M. Hehamahua. Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

http://www.zevendehemel.eu/
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?