Kampstraat 35-41
Terug naar overzicht

Kampstraat 35-41 , Hilversum

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Kampstraat 35-41 te Hilversum

Unieke kans voor de ondernemer welke geen overnamesom wil betalen voor zaken welke hij/zij niet gebruikt. Overname exploitatie niet verplicht! Kan ook als winkelruimte gehuurd worden.

Restaurant Kimono (ca. 277 m²) is gelegen in het drukke centrum van Hilversum, aan de kant waar de meeste restaurants zijn gevestigd. Een goede locatie voor een restaurant. Vanwege de grote brede pui (circa 31 meter breed) ligt deze zaak goed in de picture en is er veel daglicht aanwezig. Een gezellige veelzijdige locatie welke direct te betrekken is. Momenteel is het een Assian-Food restaurant maar deze locatie is ook voor andere formules uitermate geschikt. De zaak is na een flinke brand bijna helemaal opnieuw opgebouwd in mei 2017 waardoor een groot deel van de zaak nog in nieuwstaat verkeerd en bruikbaar is voor elke formule.

Hilversum
Hilversum is de mediastad van Nederland gelegen in 't Gooi. Hilversum vervult een belangrijke regiofunctie voor de omliggende dorpen als Baarn, Soest, Loosdrecht, Bussum, Blaricum, Laren en Huizen. Ook vanuit Steden als Amsterdam, Amersfoort en Utrecht komen veel gasten naar het bruisende uitgaansleven in Hilversum.

Personeel
Er is geen personeel ter overname.

Inventaris
Alle aanwezige inventaris behoort tot de eventuele overname. Op bruikleen staan de gebruikelijke zaken met betrekking tot bierleveranties (INBEV) en frisdranken (Coca-Cola).

Verplichtingen
Deze zaak kan zonder verplichtingen ten aanzien van leveranciers en personeel opgeleverd worden.

Zitplaatsen
Aan de twee grote teppanyaki eilanden (met elk twee teppanyaki platen) zitten 44 zitplaatsen. Aan losse tafels zijn nog eens 42 zitplaatsen aanwezig en aan de “Sushi” bar zijn 16 zitplaatsen. In het totaal zijn er ruim 100 zitplaatsen in een goede ruime opstelling.

Huurprijs
De huurprijs is € 3.311,-- per maand, vrij van BTW, inclusief 1 parkeerplaats.
Extra parkeerplaatsen zijn erbij te huren voor € 74,11 (excl. BTW) per maand. De huidige exploitant huurt er twee bij.

Indeling
U komt binnen middels een prachtige entree bestaande uit glas in staal. Rechts daarvan vindt u de garderobe, en de toiletten. Bij binnenkomst loopt u tegen de grote hoekbar aan waar u plaats kunt nemen totdat uw tafel gereed is, of om het hoekje aan de ruime sushi-bar. Achter de bar is de ruim opgezette keuken gesitueerd. Links van de entree is het restaurant gesitueerd. Vanuit het hele restaurant ervaart u de enorme ruimte door de prachtige brede voorgevel.

Zon/terras
De zaak is een groot deel van de dag in de zon gelegen. Er is geen terras.

Openingstijden (Thans gesloten)
Maandag: gesloten
Dinsdag-donderdag: 17:00 – 22.00
Vrijdag-zaterdag: 17:00 – 23.00
Zondag: 17:00 – 22.00
Overdag is openstelling mogelijk voor lunch etc.

Parkeren
Parkeren kan zoals in alle grote plaatsen in één van de vele omliggende parkeergarages. Voordeel van dit stukje van het centrum is dat er veel parkeerplaatsen zijn waardoor er praktisch voor de deur geparkeerd kan worden.

Financieel
Vanwege de brand en de nieuwe opbouw in 2017 zijn er geen recente jaarcijfers welke een compleet beeld geven van wat mogelijk geweest zou zijn in de afgelopen jaren.

Vraagprijs exploitatie (niet verplicht over te nemen).
De vraagprijs is € 35.000,-- vrij van BTW bij voortzetting van een horecabedrijf. De zaak wordt verkocht zonder goodwill en de vraagprijs is gebaseerd op technische aanpassingen aan het gehuurde. Denk aan de luchtafzuiginstallaties, elektra voorzieningen, toilettenvoorzieningen etc etc.

Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met horecamakelaar Marije Brinkman via m.brinkman@klaassenbv.nl of 033 - 258 13 30 of 06-2308
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?