Heideweg 7
Terug naar overzicht

Heideweg 7, Hooglanderveen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te huur, Heideweg, Hooglanderveen horeca en/of winkelruimte.

Prachtige multifunctionele bedrijfsruimte te huur aangeboden in Hooglanderveen, dorp in het noordoosten van de gemeente Amersfoort, omringd door de nieuwbouwwijk van Vathorst. De ruimte bestaat uit circa 145m² vloeroppervlak, bestaande uit verschillende ruimten. Achter het pand zijn verschillende eigen parkeerplaatsen. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt door van Essen Catering welke wegens succes per 1 april 2019 zal verhuizen naar een grotere locatie. Hierdoor zijn veel basiszaken, zoals strak getegelde muren, gesealde vloeren, en veel catering specifieke zaken al aan het gehuurde aangebracht. Al met al een mooie kans voor iemand die een representatieve cateringlocatie zoekt. Vanwege de centrale ligging, het oppervlak en de luxe van eigen parkeerplaatsen zijn ook andere bedrijfsactiviteiten op deze locatie goed in te passen.

Locatie
Gelegen aan een doorgaande weg in een woonwijk van Hooglanderveen. Op ca. 3 kilometer van de op- en afrit van de A1 (Amsterdam-Hengelo) en op ca. 5 kilometer van de op- en afrit A 28 (Amersfoort – Zwolle). Vlakbij Station Amersfoort-Vathorst en winkelcentrum Vathorst waar vele bekende winkels te vinden zijn. Winkels als Albert Heijn, het Kruidvat, de Etos, Hema, Gall&Gall, Blokker, Primera, Jumbo enzovoorts. Maar ook horecabedrijven zoals de Delifrance, Domino’s pizza, cafetaria Verhage en meer. Kort gezegd een ideale locatie voor uw (nieuwe) bedrijf!

Indeling
Deze (horeca)bedrijfsruimte beschikt momenteel over een entree met direct daarna een winkel/lunchroom, een grote (voorbereidingen) keuken) en daarachter een ruime opslagruimte. De totale oppervlakte beslaat ca. 145 m2. Achter het object bevindt zich een buitenruimte met 4 garageboxen (eventueel bij te huren). De buitenruimte en de garagebox zijn via de zijkant bereikbaar. Aan de voorzijde is ruimte voor een terras (nieuwe huurder dient de vergunning zelf aan te vragen).

(Horeca)bedrijfsruimte
Het object is uitermate geschikt voor een lunchroom/winkel/cateringbedrijf. Daarnaast is het een prachtige ruimte om te gebruiken als restaurant.

Bestemming
Horeca / Winkel / Catering

Parkeren
Op eigen terrein en in de directe omgeving

Kadaster
Gemeente Hoogland, sectie B, perceelnummer 2778, letter D, indexnummer 1

Oplevering
V.a. 1 april 2019

Metrage
Winkel ca. 50 m2
Keuken ca. 52 m2
Opslag / magazijn ca. 43 m2
Totaal € 145 m2

Voorzieningen
- Overheaddeur (elektrisch)
- Alarminstallatie
- Systeemplafonds met verlichting
- Vetafscheider
- Toilet
- Cv met radiatoren
- Keuken
- Gecoate vloer, betegelde wanden
- Afzuigsysteem

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het ROZ model 2012 Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horecabepalingen.

Huurtermijn
5+5 huurjaren

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) voor het eerst één jaar na ingang huuringang.

Opzegtermijn
12 maanden

Betaling
Per maand vooruit.

Waarborgsom / bankgarantie
3 maanden plus BTW.

Servicekosten
N.v.t. / in overleg

Huurprijs
De huurprijs van het onroerend goed bedraagt

€ 2.250,--per maand exclusief BTW.

Meer informatie
Neem contact op met
Joey Hehamahua, 0611744732 of joey@klaassenbv.nl

Of Alex Willemse, 0650445472 of
a.willemse@klaassenbv.nl

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Gunning
Verhuurder behoud zich het recht van gunning voor.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?