Kleine-Gartmanplantsoen 11a
Terug naar overzicht

Kleine-Gartmanplantsoen 11a, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Ron Gastrobar Paris
Amsterdam

Algemeen
Zelden komt een uniek bedrijf als dit in de verkoop op een top locatie als deze. Ron Gastrobar Paris, het bekende Gastrobar-concept in een jaren ’50 bistro. Ron Gastrobar Paris is een Franse Bistro waarbij men kan genieten van klassieke Franse gerechten.

Indeling
Bij binnenkomst vindt u meteen de koffie-hoek en een unieke op maat gemaakte kaas klimaatkast. Vervolgens wordt u overspoeld door de entourage van een jaren ’50 Bistro. Aan de linkerzijde van het pand vindt men een prachtige en zeer grote en goed uitgeruste bar. Op de verkoopvloer zijn ca. 120 zitplaatsen gesitueerd. Op de eerste verdieping is de volledig geoutilleerde keuken, een droom van elke chef-kok. Op de tweede verdieping bevindt zich de spoelkeuken, koel- en vriescellen en personeelsruimte. De toiletten zijn geplaatst in de kelder, tevens bevindt zich hier een ruimte voor de biertanks en een ruimte om voorraden op te slaan. Er zijn verschillende etens- en goederenliften tussen de verschillende verdiepingen. Aan de voorzijde is een terras met ca. 20 zitplaatsen.

Oppervlakte
Beganegrond: ca. 260 m2
1e Verdieping: ca. 150 m2
2e Verdieping: ca. 80 m2
Kelder: ca. 77 m2

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Locatie
Ron Gastrobar Paris is gelegen aan het Kleine-Gartmanplantsoen. Het Kleine-Gartmanplantsoen is een plein en plantsoen wat het Leidseplein met de Weteringschans verbindt. Het Kleine-Gartmanplantsoen is een uitgaansplek en heeft nauwelijks een woonfunctie. In de omgeving vindt men verschillende cafés, restaurants, een bioscoop en de Stadsschouwburg. Een toplocatie met zeer hoge passantenstroom.

Installaties
Vetput: Ja
Luchtbehandeling: Ja
Airconditioning: Ja
Krachtstroom: Ja
Koel-vriescel: Ja
Afzuiginstallatie: Ja
Goederenlift: Ja
Etenslift: Ja

Personeel
Er is geen overname van personeel

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Nadere informatie: Horecamakelaar Hans Berg, 06-51354528
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?