Oudestraat 262
Terug naar overzicht

Oudestraat 262, Kampen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt in de sfeervolle Hanzestad Kampen dit restaurant ter overname aan. Een restaurant met bovenwoning gehuisvest in een monumentaal pand. Het gehele vloeroppervlak van het restaurant is 80m², biedt 60 zitplaatsen, een bar , keuken en dames/heren toiletgroep.
Er is een bovenwoning aanwezig met separate opgang, bestaande uit een eerste en tweede verdieping. Het totale oppervlak bedraagt
ongeveer 140 m².
Gezien het karakter van de stad en de ligging van het pand is het geschikt voor diverse concepten. Voor zowel winkelruimte , takeaway of bed en breakfast biedt het mogelijkheden. Met weinig middelen kan het pand in turn-key een eigen identiteit gegeven worden.

In 2004 heeft er een renovatie van het dak plaatsgevonden en is er dubbele beglazing aangebracht. In 2009 zijn zowel de cv-ketels van de woning als van het restaurant vervangen.

Restaurant Sirtaki is gelegen in de gemeente Kampen en de Hanzestad Kampen telt circa 35.000 inwoners. Kampen is een prachtige stad, omringd door water en zijn kenmerkende karakteristieke straatbeeld. Tevens worden er nationale en internationale evenementen georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn: Sail Kampen, Oud kampen en de Hanzedagen.

Adres
Oudestraat 262, 8261 CB Kampen

Bouwjaar: 1900

Metrage:
Perceel oppervlakte: 112 m²
Woon oppervlakte: 140 m²
Aantal Verdiepingen: 2

De horecaruimte omvat ca. 80 m² vloeroppervlak welke als volgt verdeeld is:
- restaurantruimte (inclusief entree)
- keuken
- toiletten
- opslagruimtes

Vraagprijs:
De vraagprijs exploitatie bedraagt € 25.000,-
Huurprijs: € 2000,- excl. BTW
Koopprijs: € 258.000,- k.k.

Aanvaarding: direct

Voor meer informatie:
Horeca-adviseur: Sander Schutte 06-23901847
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?