mt. Ondinaweg 32ong
Terug naar overzicht

mt. Ondinaweg 32ong, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT OP NDSM EILAND / AMSTERDAM-NOORD

Op het mooiste en meest creatieve stukje van Amsterdam Noord ( Het NDSM terrein) hebben wij recent in de bemiddeling gekregen een prachtig horecabedrijf met een oppervlakte van c.a. 350 m2 op de begane grond en een vide met een oppervlakte van c.a. 110 m2!

Voor de deur heeft u een relatief klein, maar toch fijn terras van c.a. 60 m2. De zaak is gevestigd in een loods en is een aantal jaar geleden in zijn geheel ontworpen en nieuw ingericht. Er zit een riante open keuken in met een stoere bar, een apart koffiecorner, een wijnkamer en natuurlijk kunt u op de vide heerlijk loungen.

Nu is het NDSM terrein enorm in ontwikkeling en niet alleen ten behoeve van bedrijven en culturele clusters, zo werd vorige week in het Parool aangekondigd dat men in juli 2017 gaat starten met de bouw van 700 woningen in de huur en koop sector.

De zaak draait een mooie omzet op basis van vaste klanten, toeristen en het bedrijfsleven. Laatstgenoemde gebruikt het industrieel ontworpen horecabedrijf ook graag voor het geven van seminars. Maar ook particulieren kunnen er een prima feestje geven. Dit prachtige ruim opgezette horecabedrijf kan natuurlijk ook andere horeca-concepten huisvesten. Zoals bekend kent Noord voldoende parkeerruimte tegen een laag tarief van slechts € 1.30,- per uur. Inmiddels zijn er bijna wekelijks activiteiten op het NDSM terrein, 2 x per markt de grote markt in de IJ-hallen, alsmede diverse food & Dance festivals, die eigenlijk inmiddels het hele jaar door plaatsvinden. Daarnaast bevinden zich een paar hotels in de omgeving en kan men met de goede veerpont verbinding altijd weer het vaste land bereiken van het centrum van Amsterdam.
Want……Noord is hip, heeeeel hip!!

Er zal door de Gemeente op het NDSM terrein geen nieuwe Horecavergunning worden verstrekt ten behoeve van uitbreiding m.b.t. het aantal m2 aan beschikbare horeca.


Er word geen informatie worden verstrekt aan partijen die niet beschikken over voldoende middelen om tot aankoop te kennen overgaan. Een kennismakingsgesprek maakt derhalve onderdeel uit van de procedure.

Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging, kunt u contact opnemen:
Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?