Dorpsstraat 42
Terug naar overzicht

Dorpsstraat 42, Afferden (Limburg)

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Partycentrum Kubbus is geen gewone horecazaak; het is een horecabedrijf waarbij de exploitatie draait op basis van vooraf gereserveerde feesten, bijeenkomsten, bruiloften en partijen. Met deze methode is de huidige exploitant zeer succesvol en realiseert hij al vele jaren een bovengemiddelde omzet en een goed rendement.
Vanwege de gezinssituatie met jonge kinderen wenst de huidige eigenaar het horecapand met exploitatie en inventaris te verkopen.

De zaak is enkele jaren geleden aangepast en voldoet aan de moderne eisen van overheid en de consument. Een nieuwe eigenaar kan zo instappen en een gezond horecabedrijf overnemen.

Kijk vooral ook op de website van Kubbus om een goede indruk te krijgen: www.kubbus.com

Vraagprijs pand: € 549.000,-- k.k.
Vraagprijs inventaris/goodwill: € 49.500,--.

De omzet is de laatste jaren vrij stabiel: 2016 was € 280.000,-- excl. BTW.

Er is een ruime bovenwoning beschikbaar, met 5 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer met douche en apart toilet.

Het pand is natuurlijk ook te gebruiken als restaurant met zaal, een showroom, een discotheek, of een bioscoop. Alle wensen zijn bespreekbaar. Voor het goede plan is de eigenaar bereid een deelfinanciering te regelen.

Voor serieuze kandidaten is meer informatie aanwezig en kunnen we een bezichtiging inplannen, uiteraard na een persoonlijk gesprek met horecamakelaar Eric Blokland, 0653802081.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?