Oostzanerdijk 28
Terug naar overzicht

Oostzanerdijk 28, Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
5 jaar geleden nam hij het als een kansloos horecaobject over en veranderde het in een paleisje. Inmiddels draait het erg goed, ziet er geweldig uit en schreef ook de pers zeer lovend over de zaak. Weliswaar een beetje verscholen in het landelijke deel van Amsterdam Noord, dichtbij Oostzaan en Landsmeer, zie je het hoekpand aan de brug met een prachtig terras gauw liggen.

Maar de goedlachse ondernemer bruist na die jaren hard werken nog steeds en heeft nog meer plannen. Het is aan u om dit restaurant met een oppervlakte van c.a. 65m2 over te nemen, waarmee u verzekerd bent van omzet. De zaak beschikt het over 35 zitplaatsen binnen en 30 zitplaatsen op het prachtige terras.

Door middel van het verruimen van de openingstijden t.b.v. lunch, zal het mogelijk zijn de omzet verder uit te breiden. Het restaurant is inmiddels een begrip in de hele omgeving, een zaak waar je graag komt en altijd weer herkent wordt door de eigenaar.

Vrij van verplichtingen. Bij overname zal de koper/huurder een nieuw huurcontract aangeboden krijgen. Uitdrukkelijk willen wij vermelden dat geïnteresseerden alleen op afspraak de zaak kunnen komen bezichtigen.

Voor meer informatie of een afspraak tot bezichtiging, kunt u contact opnemen:
Horecamakelaar Hans Berg
Kantoor Amsterdam - Noord-Holland
Mobiel : 06-51354528
h.berg@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?