Horecamakelaars geven prijs: ‘Nu is hét moment om je Amsterdamse horecazaak te verkopen’

Stel je voor: na duizenden geserveerde borden, ontelbaar veel getapte biertjes en massa’s voldane gasten neem je afscheid van je Amsterdamse horecazaak. Dan verdient jouw bedrijf een goede opvolger. Dat snappen de horecamakelaars van Klaassen Horecamakelaardij als geen ander. Het driekoppige Amsterdamse team van Klaassen vertelt wat je als verkoper het beste kunt doen.

Jamie Kleijne, Joey Hehamahua en Guido Prins bedienen voor Klaassen de horecamarkt in Amsterdam. Zij weten wat daar speelt en staan horecaondernemers bij in de zoektocht naar een opvolger. Het drietal van Klaassen ziet iets opmerkelijks gebeuren, wat interessante kansen oplevert voor uitbaters van hotels, restaurants en cafés.

Onzekere toekomst

Met het uitbreken van corona brak er een onzekere tijd aan voor veel horecaondernemers. Ze kregen te maken met nieuwe regels, minder gasten en zelfs met complete sluiting. De ondergang voor veel hotels, restaurants en cafés in Amsterdam, zou je verwachten.

Dit is hét moment

Toch ziet het Amsterdamse team van Klaassen Horecamakelaardij iets anders. “Door alle steunmaatregelen die de overheid heeft, zijn er juist minder faillissementen in de horeca dan normaal”, zeggen de horecamakelaars. “Tegelijkertijd zijn er veel mensen die in Amsterdam een horecazaak willen beginnen.” Met andere woorden: er is veel vraag, minder aanbod. Een uitgekiend moment om juist nu over de verkoop van je horecazaak na te denken.

Ontzorgen

Horecaondernemers stoppen hun ziel en zaligheid in het bedrijf, weten Jamie, Joey en Guido. “Na jaren van hard werken is de beslissing om te verkopen daarom niet makkelijk. Wij kunnen daarbij helpen. We helpen bij het inventariseren en het vaststellen van de vraagprijs. We maken een brochure en zoeken een koper, regelen bezichtigingen en zorgen voor een soepele overdracht. In overleg kunnen we ook ervoor kiezen om het discreet in de verkoop te nemen.”

Belangstelling

Het zou zomaar kunnen dat de toekomstige opvolger van een hotel, restaurant of café al bij Klaassen Horecamakelaardij bekend is. Ze houden een bestand bij met belangstellende kopers. Elke maand kijken ruim vijfentwintigduizend bezoekers op de website van Klaassen Horecamakelaardij naar de horecabedrijven die te koop staan. Daarnaast werkt Klaassen samen met www.horecaspot.nl. Dit is een platform waar horecamakelaars horecazaken te huur of te koop aanbieden. Een soort Funda in busim, alleen dan alleen voor horecabedrijven.

Gratis waardebepaling

Die belangstelling maakt het voor horecaondernemers interessant om juist nu na te denken over de verkoop van hun bedrijf. Dat begint bij Klaassen Horecamakelaardij met een gratis waardebepaling. Ook leuk om te weten wat je bedrijf eigenlijk waard is.

Wil jij weten wat jouw Amsterdamse horecabedrijf waard is en hoe groot jouw kansen zijn op een succesvolle verkoop? Neem dan contact op met het hoofdkantoor van Klaassen via 033-2581330 of mail naar info@klaassenbv.nl.

Joey Hehamahua
83773_IMG_9724-bewerkt-scaled-2.jpg
Deel deze pagina

Actuele berichten

Horecamakelaars geven prijs: ‘Nu is hét moment om je Amsterdamse horecazaak te verkopen’

83773_IMG_9724-bewerkt-scaled-2.jpg

Stel je voor: na duizenden geserveerde borden, ontelbaar veel getapte biertjes en massa’s voldane gasten neem je afscheid van je Amsterdamse horecazaak. Dan verdient jouw bedrijf een goede opvolger. Dat snappen de horecamakelaars van Klaassen Horecamakelaardij als geen ander. Het driekoppige Amsterdamse team van Klaassen vertelt wat je als verkoper het beste kunt doen.

Lees meer

Klaassen Horecamakelaardij is een nieuwe samenwerking aangegaan

83762_logo.svg

Recent is Klaassen Horecamakelaardij  een samenwerking aangegaan met Horecaspot. Een platform met landelijk en actueel aanbod van horecabedrijven, -vastgoed, – beleggingen en discrete objecten. Ons aanbod is nu, naast op onze eigen website, ook te vinden op Horecaspot.nl

Over Horecaspot 
Dit initiatief is opgezet om een overzichtelijk platform te creëren waar zoekers kunnen vinden wat ze zoeken. De beginnende horecaondernemer die op zoek is naar een eerste horecabedrijf. Of een ondernemer die juist op zoek is naar uitbreiding van zijn of haar succesconcept. Er wordt onderscheid gemaakt tussen vastgoed (huur en koop), beleggingen en daarnaast is er ook ruimte voor alle discrete objecten. In deze laatste genoemde categorie, wordt er door middel van beknopte informatie en één foto een kleine sneak peak gegeven van het discrete object. Bij serieuze interesse kan er contact worden opgenomen met de desbetreffende makelaar voor meer informatie. Soms kan het zijn dat er eerst een geheimhoudingsverklaring getekend moet worden.

Eenvoudiger vinden van een ideale horecaplek
Horecaspot wil een plek creëren waar het vinden van de ideale horecaplek eenvoudiger wordt. Overzichtelijk en duidelijk, maar ook voorzien van specifieke en belangrijke gegevens van het horeca object. Bij ieder object worden de specificaties weergeven en de mogelijkheden om contact op te nemen, een brochure of een bezichtiging aan te vragen. De aanvraag gaat rechtstreeks naar de betreffende horecamakelaar, zonder tussenkomst van Horecaspot.nl

 
Lees meer