Vacature Stage Klaassen Makelaardij

Heb jij interesse op het gebied van makelaardij? Klaassen zoekt een nieuwe stagiair op het kantoor in Amersfoort! Onze voorkeur ligt bij studenten die studeren aan de Hoge Hotelschool of studenten die een opleiding in de richting HBO makelaardij / vastgoed volgen. De stageplaats komt vrij vanaf september 2017.

Wie zijn wij?

Klaassen Horecamakelaardij is al meer dan 25 jaar een specialist in de branche bij verkoop van horecabedrijven. In heel Nederland wonen en werken onze makelaars als specialist in hun eigen regio. Zij hebben stuk voor stuk een eigen netwerk, kennis van de plaatselijke horeca en een gedegen ondernemers achtergrond. Met 22 collega’s en 4 kantoren door heel Nederland bieden wij echte landelijke dekking.

Klaassen Vastgoedmakelaardij is een aparte sectie actief voor de vastgoedmakelaardij, die de vastgoedtransacties begeleidt en behandelt. Klaassen Vastgoedmakelaardij is aangesloten bij de NVM.

Klaassen Taxaties is eveneens een aparte sectie en actief in het opstellen van taxatierapporten voor banken, vastgoedeigenaren, brouwerijen, leveranciers etc.

Naast de horecamakelaardij zijn er ook kansen om je te ontwikkelen in winkelmakelaardij om hierdoor bredere kennis en ervaring op te doen tijdens je stage.  

 

Wat bieden we jou?

Door stage te lopen bij Klaassen kun je veel praktijkervaring op doen waardoor je inzicht krijgt in de makelaardij, met name in de horeca/winkel makelaardij. Verder loop je mee met ervaren makelaars en voer je ondersteunende werkzaamheden uit zoals het opstellen van verkoopbrochures, versturen van mailingen,  en in een later stadium het uitwerken van taxatierapporten. Daarnaast bieden we je voldoende ruimte om aan je afstudeeropdracht te werken.   

 

Stagevergoeding

Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.

 

Lijkt het je wat?

Stuur dan een mailtje naar joey@klaassenbv.nl of bel 033 258 13 30.

 

 

Deel deze pagina

Actuele berichten

KANTOOR KLAASSEN IS VERHUISD

Na bijna 25 jaar heeft Klaassen afscheid genomen van het vertrouwde kantooradres aan de Graafsebaan te Rosmalen. De collega's uit Zuid Nederland hebben een nieuw kantoor betrokken aan het Rembrandterf 7 te Vught. Bijna twee jaar geleden was een kantoor Midden Nederland geopend aan de Wiekenweg. Dat is nu verhuisd naar de overkant van de weg en zal het hoofdkantoor van Klaassen gaan vormen: Wiekenweg 56B te Amersfoort 

 

Lees meer