Ondernemende horecamakelaar

1035667_tek-bewerkt.jpg

Klaassen Horecamakelaardij BV is op zoek naar ONDERNEMENDE HORECAMAKELAARS voor de regio's:

  • Noord-Holland
  • West-Overijssel (Salland)

Onze makelaars opereren als zelfstandig ondernemer, meestal vanuit hun woonplaats en hebben een eigen rayon dat hun primaire werkgebied vormt. Opleiding, training en begeleiding in de werkzaamheden wordt vanuit onze organisatie verzorgd, meestal vanuit Amersfoort.

Klaassen BV is op zoek naar een enthousiaste ondernemer, die wil delen in ons succes. Inzet en betrokkenheid in combinatie met een gedegen begeleiding van onze kant garanderen succes.

Verkoopervaring, financieel inzicht, ondernemers vaardigheden, bij voorkeur een eigen netwerk in de horecabranche en kennis van overnameprocessen vormen een pré.

Enig eigen vermogen is noodzakelijk in verband met een instapfee en werkkapitaal voor de eerste fase.

Uw sollicitatiebrief voorzien van CV kunt u sturen naar:

Klaassen Horecamakelaardij
t.a.v. G. Prins
Wiekenweg 56B
3815KL Amersfoort

Meer informatie 033-258 13 30 of 06 55 39 80 64 of g.prins@klaassenbv.nl

Vacature Stage Klaassen Makelaardij

Vacature Stage Klaassen Horecamakelaardij

Heb jij interesse op het gebied van makelaardij? Klaassen zoekt een nieuwe stagiair op het kantoor in Amersfoort! Onze voorkeur ligt bij studenten die studeren aan de Hoge Hotelschool of studenten die een opleiding in de richting HBO makelaardij / vastgoed volgen. De stageplaats komt vrij vanaf augustus / september 2018.

Wie zijn wij?

Klaassen Horecamakelaardij is al meer dan 25 jaar een specialist in de branche bij verkoop van horecabedrijven. In heel Nederland wonen en werken onze makelaars als specialist in hun eigen regio. Zij hebben stuk voor stuk een eigen netwerk, kennis van de plaatselijke horeca en een gedegen ondernemers achtergrond. Met 22 collega’s en 4 kantoren door heel Nederland bieden wij echte landelijke dekking.

Klaassen Vastgoedmakelaardij is een aparte sectie actief voor de vastgoedmakelaardij, die de vastgoedtransacties begeleidt en behandelt. Klaassen Vastgoedmakelaardij is aangesloten bij de NVM.

Klaassen Taxaties is eveneens een aparte sectie en actief in het opstellen van taxatierapporten voor banken, vastgoedeigenaren, brouwerijen, leveranciers etc.

Naast de horecamakelaardij zijn er ook kansen om je te ontwikkelen in winkelmakelaardij om hierdoor bredere kennis en ervaring op te doen tijdens je stage. 

Wat bieden we jou?

Door stage te lopen bij Klaassen kun je veel praktijkervaring op doen waardoor je inzicht krijgt in de makelaardij, met name in de horeca/winkel makelaardij. Verder loop je mee met ervaren makelaars en voer je ondersteunende werkzaamheden uit zoals het opstellen van verkoopbrochures, versturen van mailingen,  en in een later stadium het uitwerken van taxatierapporten. Daarnaast bieden we je voldoende ruimte om aan je afstudeeropdracht te werken.   

Stagevergoeding

Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding.

Lijkt het je wat?

Stuur dan een mailtje naar joey@klaassenbv.nl of bel 033 258 13 30.