Nieuw te realiseren Kwalitaria's:         8
Terug naar overzicht

Nieuw te realiseren Kwalitaria's: 8, door heel Nederland

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Je eigen horecazaak?
Kwalitaria is opzoek naar enthousiaste ondernemers voor nieuwe vestigingen en voor bestaande goedlopende zaken. Laat je door ons informeren welke zaken momenteel beschikbaar zijn.

Kwalitaria is de meest toonaangevende formule op horecagebied en kom je inmiddels in heel Nederland tegen. Het enorme succes is te danken aan de doorontwikkelde formule en alle enthousiaste Franchisenemers welke dagelijks hun schouders eronder zetten om hun gasten het beste van het beste te serveren.

Waarom kwalitaria?
Kwalitaria straalt uniformiteit, duurzaamheid en kwaliteit uit. Door je bij Kwalitaria aan te sluiten geniet je van de sterke marketing, de goede inkoopcondities, het ondernemerssupport en het netwerk vol topondernemers. Alle trends en ontwikkelingen worden gevolgd en er wordt op ingespeeld. Je kunt je bij Kwalitaria focussen op het ondernemen en samen met meer dan 120 collega's sta je er nooit alleen voor.

Duurzaamheid:
Er wordt onder andere uitsluitend desembrood gebruikt en zoveel mogelijk gewerkt met verse producten met 100% natuurlijke ingredi├źnten. De producten komen zoveel mogelijk uit Nederland.

Uniformiteit:
Door het interieur in iedere Kwalitaria gelijk te krijgen ontstaat er uniformiteit en herkenbaarheid. De gast weet wat hij kan verwachten als hij bij u naar binnen loopt en bestelt.

Marketing:
Echte marketing specialisten houden zich dagelijks bezig met de formule-uitstraling en de promoties.

Inkoopvoordeel:
Profiteren van collectieve inkoop door middel van scherpe inkoopprijzen en eigen producten. Met de eigen label producten kun jij je onderscheiden.

Ondernemerssupport- en academie:
Met lastige vragen kun je terecht bij de regiomanager. Hij staat je bij en schakelt waar nodig de hulp van specialisten van het hoofdkantoor in.
Je kunt een 1 jaar durende opleiding volgen die is afgestemd op de dagelijkse praktijk van de ondernemer.
Sowieso zijn er collage franchisenemers waar je "stage" kan lopen om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Netwerk van top ondernemers:
In Nederland zijn meer dan 120 vestigingen. Er kunnen dus veel ervaringen worden uitgewisseld met collega's. In de Franchiseraad wordt de strategie bepaald en worden nieuwe idee├źn in de praktijk getoetst.

Kortom: Je bent als ondernemer verantwoordelijk voor de resultaten van je eigen vestiging maar maakt daarbij optimaal gebruik van de kracht van de formule.

Voor meer informatie over Kwalitaria of een naderde afspraak met iemand van Kwalitaria, dan kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Alex Willemse via 06-50445472.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?