Gasthuisstraat 4
Terug naar overzicht

Gasthuisstraat 4, Zwolle

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Lunchroom Pigalle ter overname; 244m² centrum Zwolle

Al jaren is op deze mooie centrum locatie, in een monumentaal pand, lunchroom Pigalle gevestigd. Gunstig gelegen in de historische binnenstad van Zwolle, aan het Gasthuisplein, zijstraat van hoofd winkelstraat de Diezerstraat en nabij degelijke bedrijven zoals Kookwinkel Oldenhof, Spar CityStore en diverse cafés.

Op loopafstand van grote winkelketens als Hudson Bay, Primark, Hennis & Mauritz, Mango, Zara en HEMA. Maar ook het landelijk bekende museum de Fundatie en de boekenkathedraal Waanders in de Broerenkerk zijn in de nabijheid. Op het in recent geheel vernieuwde Gasthuisplein, direct voor het bedrijf, is het terras gelegen.

Zwolle is een aantrekkelijke winkelstad met circa 126.000 inwoners. Zwolle heeft regionaal een sterke economische aantrekkingskracht, mede omdat het strategisch op een scharnierpunt van Nederland ligt en goed bereikbaar is, over de weg en per spoor.

Omschrijving:
Lunchroom met terras; zitplaatsen zowel binnen (beneden- en bovenverdieping) als buiten. Gelegen aan sfeervol plein, omringd door diverse retail- en horecazaken.
Het assortiment leent zich voor een afzet over drie kanalen; het afhalen door passanten, ter plaatse lunchen en het cateren van bedrijven en instellingen.

Deze exploitatie is eveneens geschikt voor:
Restaurant, ijssalon, combinatie met detailhandel.

Openingstijden:
Het bedrijf is vanaf het voorjaar tot najaar zeven dagen per week geopend; in de wintermaanden is de maandag een sluitingsdag. De openingstijden zijn momenteel door de week van 10.30 uur tot 16.00 uur en in het weekend van 09.30 uur tot 16.00 uur (zaterdag 17.00 uur). De openingstijden van het terras volgen de openingstijden van het bedrijf. Conform de horeca exploitatie vergunning is het mogelijk om dagelijks tot 22.00 uur het bedrijf te openen.

Zitplaatsen:
Binnen zijn circa 120 zitplaatsen aanwezig.
Op het zon gelegen terras is plaats voor 60 gasten.

Oppervlak:
Restaurant circa 244m²
Opslag, toiletten en keuken circa 65m²

Verplichtingen:
Geen

Personeel:
Ja (overname in overleg)

Bruikleen/lease:
Alles in de zaak is eigendom en behoort tot de overname

Financiële informatie
Overname goodwill/inventaris/handelsnaam tegen elk aannemelijk bod

Huurprijs
Ca. € 2.260 per maand excl. BTW

Voor nadere informatie: Horecamakelaar Guido Prins, 06 55 398 064 of g.prins@klaassenbv.nl
KLAASSEN HORECAMAKELAARDIJ B.V.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?