Gasthuisstraat 4
Terug naar overzicht

Gasthuisstraat 4, Zwolle

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Lunchroom Pigalle 300m² centrum Zwolle

Het bedrijf is gevestigd in een monumentaal pand. Rond het jaar 1.300 werd in dit pand het Heilige Geest Gasthuis gesticht. Gunstig gelegen in de historische binnenstad van Zwolle, aan het Gasthuisplein, zijstraat van hoofdwinkelstraat de Diezerstraat. Omringt door degelijke bedrijven zoals Kookwinkel Oldenhof, Spar CityStore en diverse cafés.

Op loopafstand van grote winkelketens als Hudson Bay, Primark, Hennis & Mauritz, Mango, Zara en HEMA. Maar ook het landelijk bekende museum de Fundatie en de boekenkathedraal Waanders in de Broerenkerk zijn in de nabijheid. Op het in 2017 geheel vernieuwde Gasthuisplein, direct voor het bedrijf, is het terras gelegen.

Zwolle is een aantrekkelijke winkelstad met 126.000 inwoners (meting 2017). Volgens prognose (CBS) groeit het inwonertal in 2040 tot 142.000. Zwolle heeft regionaal een sterke economische aantrekkingskracht, gezien het strategisch op een scharnierpunt van Nederland ligt en goed bereikbaar is, over de weg en per spoor, mede door de enkele jaren geleden geopende Hanzelijn. Economisch gezien is Zwolle de meest succesvolle regio van Nederland.

Omschrijving:
Lunchroom met terras met terras en zitplaatsen zowel binnen (beneden- en bovenverdieping) als buiten. Gelegen aan sfeervol plein, omringd door diverse retail en horecazaken.
Het assortiment leent zich voor een afzet over drie kanalen; het afhalen door passanten, ter plaatse lunchen en het cateren van bedrijven en instellingen. Voortdurend wordt er voortdurend gewerkt aan aanpassing van het concept.

Deze exploitatie is eveneens geschikt voor:
Restaurant, ijssalon, combinatie met detailhandel.

Openingstijden:
Het bedrijf is vanaf het voorjaar tot najaar zeven dagen per week geopend; in de wintermaanden is de maandag een sluitingsdag. De openingstijden zijn momenteel door de week van 10.00 uur tot 17.00 uur en in het weekend van 09.00 uur tot 17.00 uur. De openingstijden van het terras volgen de openingstijden van het bedrijf. Conform de horeca exploitatie vergunning is het mogelijk om dagelijks tot 22.00 uur het bedrijf te openen. Het terrasbeleid Zwolle geeft de mogelijkheid om dagelijks het terras te exploiteren tot 01.00 uur.

Zitplaatsen:
Binnen zijn circa 120 zitplaatsen aanwezig.
Op het zon gelegen terras is plaats voor 60 gasten.

Oppervlak:
Restaurant circa 300m²
Opslag, toiletten en keuken circa 65m²
Terras 80 m2

Verplichtingen:
Geen

Personeel:
Ja (overname in overleg)

Bruikleen/lease:
Alles in de zaak is eigendom en behoort tot de overname

Financiële informatie
Vraagprijs op aanvraag

Huurprijs
Ca. € 2.260 per maand exclusief BTW.

Voor nadere informatie: Horeca-adviseur Sander Schutte, 06-23901847


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?