Passage 1
Terug naar overzicht

Passage 1, Zwijndrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Inventaris en huurrrechten ex Bistro Michel, gelegen aan de Passage in Zwijndrecht, ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Gemeente Zwijndrecht
Zwijndrecht is een plaats en gemeente in Zuid-Holland. De gemeente telt circa 44.000 inwoners en staat bekend om de ‘Drierivierenpunt’. Drie rivieren komen hier tezamen en dit is het drukst bevaren punt van Nederland.

Locatie
Het object is gelegen aan de buitenrand van winkelcentrum ‘De Passage’ op de Passage 1 te Zwijndrecht, op een zichtlocatie aan een drukke doorgaande weg. Het winkelcentrum ligt in het hart van Zwijndrecht en heeft een diversiteit aan winkels.

Ex Bistro Michel
Voorheen zat Bistro Michel gevestigd in het pand. De bistro serveerde zowel Franse als Hollandse gerechten. De totale oppervlakte van het pand is 225m². Bij binnenkomst valt de grote houten u-vormige bar op, waar 32 gasten kunnen plaatsnemen. Daarnaast kunnen er nog eens circa 60 gasten plaatsnemen in het restaurant gedeelte. De keuken is voorzien van alle apparatuur een heeft een ruime opzet.

Daarnaast beschikt het object over een terras, dat plek biedt voor circa 40 gasten.

Revitalisatie winkelcentrum De Passage
Het winkelcentrum De Passage ligt in het hart van Zwijndrecht langs de hoofdverbindingswegen. Het winkelcentrum kent een grote diversiteit van winkels en heeft al meer 65 jaar zijn bestaansrecht bewezen. Een aantal winkels zijn al meer dan 10 jaar tot zelfs 25 jaar op deze locatie gevestigd. Boven de winkels zijn eengezinswoningen, waardoor er altijd levendigheid is.

De Koninginneweg is vanaf het station tot en met de rotonde helemaal vernieuwd, met onder andere
een nieuwe stopplaats voor het openbaar vervoer.

Naast De Passage langs de Koninginneweg zijn nieuwe eengezinswoningen gebouwd. Aan de andere kant van De Passage wordt nu de Koningshof gebouwd, een appartementencomplex met 75 woningen, dit is eind van het jaar gereed. Op de kop van het winkelcentrum wordt momenteel 4 appartementen gerealiseerd met een nieuwe winkelruimte op de begane grond met eigentijdse vormgeving, wat over enige maanden gereed is.

Voor de revitalisatie lopen de aanvragen voor het vergroten van de Aldi en daarop 7 nieuwe appartementen en aan de andere kop naast Passage 25 een twee-laags winkel, bouw start in 2020. De kop van De Passage met het restaurant en de Wibra loopt een aanvraag voor om uitbreiding van de horeca. Uitvoering van deze hoek gaat in overleg met de huurders. Vanaf het begin van de Passage heeft er altijd horeca op deze locatie gezeten. De verbouwing, indeling en de mogelijk planning van deze kop zal in goed overleg gebeuren met de huurders, het restaurant en de Wibra. De bestemmingsplanwijziging moet vooral gezien worden als een kans in de toekomst. Maak een afspraak bij ons op kantoor en dan geven wij u verdere informatie en een uitgebreide uitleg. Uw belang is ook ons belang!

Parkeren
Het is gratis parkeren bij het winkelcentrum.

Vraagprijs inventaris
Op aanvraag (deelbetaling mogelijk).

Huurprijs
€3.500,- per maand, exclusief BTW (aanloop huurprijs bespreekbaar).

Bestemming
Horeca

Bouwjaar
1960

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , Peter Klaassen e-mail: p.klaassen@klaassenbv.nl, telefoon 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?