Anoniem 1
Terug naar overzicht

Anoniem 1, Zuid - Friesland

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop aangeboden.

Een unieke kans!
Zo vaak komt het niet voor om zo’n uitzonderlijke mooie locatie over te kunnen nemen.
Klaassen Horecamakelaardij is er trots op om u deze locatie te mogen aanbieden.

Restaurant met diverse LUXE overnachtingsmogelijkheden.
Het object ligt in één van de mooiste toeristische en glooiende omgeving van Zuid-Friesland.

De omgeving wordt in vrijwel alle seizoenen zeer druk bezocht door toeristen uit geheel Nederland en Europa. Al wandelend en fietsend door het glooiend landschap van Zuid-Friesland maak je kennis met het cultuurgoed en natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige natuurgebieden die de omgeving biedt.
En mocht u van watersport houden! Vele grote en kleine watersportgebieden liggen rondom het object.
Uiteraard zijn de seizoensinvloeden merkbaar in de bezetting. De bezetting is in drie van de vier seizoenen goed tot uitzonderlijk goed te noemen.

Ter overname wordt aangeboden de exploitatie, inventaris en goodwill van het restaurant en de diverse meerdere LUXE overnachtingsmogelijkheden. Het pand waar de exploitatie in bevindt is een huurpand.

Wonen bij het object is noodzakelijk om een exploitatie als deze goed te kunnen exploiteren en te kunnen onderhouden. Een goed afgeschermde en privaatgelegen woongedeelte is aanwezig. Het woongedeelte is voorzien van een ruime tuingerichte woonkamer, 1 slaapkamer, bad & toiletruimte en washok. De tuin is geheel privé afgeschermd.

Aan de nieuwe ondernemer de keus om de huidige goedlopend exploitatie voort te zetten of uit te bouwen. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden en kansen. Te denken valt aan een restaurant waar men op hoog niveau kookt. Dit zou goed passen bij de huidige LUXE kamers en de uitstraling die het pand al heeft.

Het geheel wordt anoniem aangeboden. Na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring wordt de locatie, de overnamesom en de huursom bekend gemaakt en kunnen alle overige gegevens beschikbaar gesteld worden.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Klaassen Horecamakelaardij.
Uw adviseur is Jan Elslo
T 06 – 129 39 189
E j.elslo@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij, Wiekenweg 56b, 3815KL Amersfoort.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?