RESTAURANT ZIEZO
Langstraat 29, Zoutelande
Restaurant Ziezo wordt geëxploiteerd door ware vak liefhebbers. Dat is terug te vinden in de gerechten en het bijzondere en kwalitatieve servies, maar ook in de uitstraling en het interieur. Het meeste wat wordt verdiend is in de afgelopen 8 jaar weer geïnvesteerd in het bedrijf. In 2021 werd er nog een groot deel van de inventaris vernieuwd. Binnen staan 18 (deels gecombineerde) tafels met 34 stoelen en 4 hoge luxe hoge barkruk stoelen (door de ruime (corona) opzet, is dit zeker nog uit te breiden).
De drankuitgifte biedt een goed uitzicht over de tafels en er is een modern kassa met handhelds en geluidssysteem + een online reserveringssysteem waardoor de bezetting optimaal en efficiënt is ingericht. De keuken kan met weinig koks worden gedraaid door de betere apparatuur en de juiste routing. Het terras werd in april ’22 nog voorzien van een nieuwe, luxe overkapping. Hieronder staan 12 tafels met 28 stoelen (ook hier is het meubilair ruim opgezet, en kan dit zeker met 25% worden uitgebreid)
De Zeeuwse Riviera, zo wordt Zoutelande genoemd door het enige strand naar het zuiden in Nederland. Mede hierdoor zal deze badplaats al vele decennia internationaal bekend staan bij de mensen die houden van zand en zee.
Het dorp heeft de laatste jaren een enorme toevlucht gekregen door het nummer van Blof, ‘’Zoutelande’’, met de bekende pakkende zin ‘Blij dat je hier bent’ en zo voelen de inwoners, toeristen en ondernemers het ook. Omgeven door strand, vele hotels, bungalowparken en campings kan je hier met recht spreken over een toeristische hotspot van deze mooie provincie, waar de seizoenen steeds langer worden en waarvan de diversiteit aan horecagelegenheden en de verscheidenheid in winkels die zich hier hebben gevestigd, optimaal van profiteren.
Zeer toeristische omgeving
Gelegen aan de Langstraat, daar waar de meeste winkels en horeca zijn
Mooi terras met nieuwe, luxe overkapping (april ’22)
Moderne, warme uitstraling met veel nieuw interieur
Overzichtelijk bedrijf met deels open keuken
Geschikt voor vrijwel alle formules
Goeie keukenapparatuur
In de goed bereikbare kelder staat droge opslag en is een ruime koel- én vriescel. Op het dakterras staan alle koelmotoren overdekt voor het ideale rendement en onderhoud. Naast het restaurant aan de achterzijde is nog een kleine opslagruimte.
www.restaurantziezo.nl
De heer B. Brinkman
Regiomanager Zeeland
Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl