Dijk van Bommenede  50
Terug naar overzicht

Dijk van Bommenede 50, Zonnemaire

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT SNACKBAR BOMMENEDE"

Op 15 minuten rijden van Zierikzee ligt aan de doorgaande weg naar Brouwershaven op de dijk dit veelzijdige bedrijf. Schouwen-Duiveland is zeer toeristisch met alom bekende stadjes als Zierikzee, Brouwershaven, Renesse Burgh-Haamstede en Bruinisse op korte rijafstand. Een eiland omringd door de Noordzee, Nationaal Park Oosterschelde en de Grevelingen en daardoor een bijzondere locatie voor duikers en alle mogelijke watersporten.

• Diverse formules hebben zich hier al bewezen.
• Goed onderhouden pand.
• De mogelijkheid bestaat om ook de panden aan te kopen.
• Aparte restaurant ruimte voor groepen.
• Geen verplichtingen aan een brouwerij.


De exploitatie van Bommenede is gevestigd in een eigen pand en bestaat uit verschillende bedrijfsvoeringen. Het grootste oppervlakte bestaat uit een restaurant/ eetcafé met een gezellige bar met een ruime professionele keuken (2015), voorzien van alle apparatuur. Er is aan de achterzijde een stijlvolle ruimte ingericht voor kleine groepen mensen (28) die apart willen vergaderen of dineren.

Middels een eigen opgang is de cafetaria bereikbaar. Ook deze is voorzien van goede apparatuur. In het pand is voldoende opslag aanwezig. Aan de achterzijde van het pand is middels een eigen opgang de woning op de eerste verdieping bereikbaar. Deze wordt al vele jaren verhuurd met kortlopende contracten waar een huuropbrengst van € 9.600,- wordt gerealiseerd. De mogelijkheid bestaat om een prachtige schuur (2012) voorzien van elektrische deuren aan te kopen. Deze zit niet bij de koop inbegrepen.
http://www.cafebommenede.nl/


Voor meer informatie over dit unieke bedrijf kunt u contact opnemen met Bart Brinkman. 06-53960241.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?