Promenade 7
Terug naar overzicht

Promenade 7, Zoetermeer

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: 21.003 BEP
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Zoetermeer is een gemeente en stad in de provincie Zuid-Holland in Nederland. De gemeente Zoetermeer maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, en telt 125.247 inwoners. In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag.

Locatie: Het partycentrum is gevestigd nabij het centrum van Zoetermeer.

Parkeren: Parkeergarage met ca 1000 parkeerplaatsen voor de deur (de ingang van het partycentrum is op de tweede etage van de parkeergarage).

Het bedrijf: Het partycentrum is het mooiste partycentrum in Zoetermeer, is onderdeel van een landelijke keten van partycentra. Het bedrijf kenmerkt zich door haar bijzondere thematische karakter. Kleinschalig, warm, exclusief en eigentijdse dienstverlening, is waar het partycentrum voor staat. Het heeft een uniek concept waar u bruiloften, thema feesten, bedrijfsfeesten, business events, kinderfeesten en privé feesten kunt organiseren. Al vanaf € 19.95 p.p. inclusief 3.5 uur onbeperkt drank, hapjes, bediening, licht en geluid bestaat de mogelijkheid deze locatie af te huren. Het motto is dan ook niet voor niets: “betaalbaar feest vieren”.
Het bedrijf is op en top ingericht om grote groepen gasten te ontvangen. Op het bovenste parkeerdek van de parkeergarage is direct de ingang. Via de gang, de garderobe met kluisjes voor gasten, komt u in de loungeroom met bar. Deze ruimte is door middel van een flexibele schuifwand gescheiden van de discotheekruimte (u kunt het ook als één grote zaal gebruiken). De unieke constructie van een box in een box bouw zorgt ervoor dat er geen geluidsoverlast ontstaat. Vanzelfsprekend kunt u hier uw eigen concept invoeren, discotheek, partycentrum, restaurant etc.

Installaties: Krachtstroom, WIFI, Afzuiginginstallatie, Koel/vriescellen, Airconditioning.

Verplichtingen: Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of derden. Alle benodigde vergunningen zijn aanwezig. Het bedrijf past in het huidige bestemmingsplan. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op eigen naam te stellen en dat zijn exploitatie in het bestemmingsplan past. De gehele inventaris is eigendom van de verkoper. Een inventarislijst is beschikbaar.

Openingstijden: Vanuit de vergunning mag het bedrijf 7 dagen per week open. De gemeente Zoetermeer hanteert geen vaste sluitingstijden.

Financiële informatie Huur bedrijfsruimte c.a. € 23.000,- ex BTW per jaar
Voorschot servicekosten ca € 13.000,- ex BTW per jaar
Omzet indicatie op aanvraag: aantoonbaar jarenlang hoge omzet met een goed rendement
Vraagprijs goodwill, inventaris, huurdersbelang: € 99.500,-
(De handelsnaam en website wordt niet verkocht)

Huurcontract: Bij overdracht van het bedrijf wordt een nieuwe ROZ-huurovereenkomst afgesloten. Verhuurder verlangt een waarborgsom van 3 maanden huurverplichtingen.

Offerte: Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit onzes inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V. bedrijfsadviseur Erik Meijer, telefoon 06 236 263 07, email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?