Korte Groendal 2 6
Terug naar overzicht

Korte Groendal 2 6, Zierikzee

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
GRIEKS RESTAURANT RHODOS
Korte Groendal 2-6, 4301 CJ Zierikzee

Havenstad Zierikzee heeft een rijke historie en meer dan vijfhonderd monumenten in en rond de stad. Zierikzee had al in het begin van de 15e eeuw een belangwekkend silhouet met muren, poorten, kerken, toren en molens. Veel daarvan is nu nog te zien. Zierikzee behoort tot de top 10 van de Nederlandse monumentensteden. Een stadswandeling is zeker de moeite waard. Tussen al die mooie panden liggen ook tal van winkels. Zierikzee heeft een fijn winkelaanbod met, naast een aantal grotere ketens, ook veel mooie boetieks waar je goed kunt slagen voor kleding en sieraden. Rust daarna uit op een van de terrassen aan het Havenplein, of ga wat eten met uitzicht op de Haven. Een van deze leuke restaurantjes is het Griekse Restaurant Rhodos. Een stukje Griekenland, gewoon bij u in de buurt.

Groot nieuw terras (2016) met uitzicht op de oude haven.
Zeer toeristische omgeving.
Binnen een gezellige uitstraling, niet alleen voor Grieks.
Inpandige woning op de eerste verdieping.
Veel nieuwe inventaris.
Open keuken die eenvoudig weer kan worden afgesloten.
Sfeervolle kleine bar
goede verdiensten


www.rhodosinzierikzee.nl

Al 10 jaar heeft deze horecafamilie hier een goed lopend restaurant op een uniek plekje aan de haven. Met niet al teveel wijzigingen en kosten is de uitstraling niet perse Grieks. Hier zou ieder concept tot zijn recht komen. Alle inventaris is goed onderhouden en straalt op een nette manier iets stijlvols uit. De kleine bar en diverse hoogteverschillen dragen bij aan deze sfeervolle uitstraling.

Er is binnen plaats voor ca. 72 personen. Wanneer het weer het toe laat kan er ook buiten gegeten en gedronken worden op het “haventerras” schuin tegenover het restaurant. Hier zijn momenteel ca. 56 zitplaatsen voorzien van nette parasols en windschermen . In dit autoluwe deel van Zierikzee staan alleen maar middeleeuwse panden, uitkijkend over de haven waar oude schepen genieten van hun pensioen. Dit is zo mooi dat het zelfs is gebruikt als decor voor een speelfilm.


Info: Bedrijfsadviseur Bart Brinkman, 06-53960241.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?