Appelmarkt  6
Terug naar overzicht

Appelmarkt 6, Zierikzee

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
SPAANS RESTAURANT MI OLIVO
Appelmarkt 6, 4301 CA Zierikzee

BIJ EEN AANBETALING VAN € 50.000,- MAG HET RESTANT VAN € 48.500,- OOK IN 3 JAAR


Sfeervol restaurant ter overname aangeboden in Zierikzee. Dit middeleeuws stadje heeft zulke prachtige pleinen en panden dat wanneer er een film gemaakt moet worden, deze hier wordt gedraaid. Wat een schitterende plaats met een buitenhaven, een binnenhaven midden in de stad en diverse pleinen en kleine straatjes. Aan 1 van die kleine straatjes ligt net naast de Hema dit jonge Spaanse restaurant. Dit is een van de drukste straten van Zierikzee. Het is een enorm groot pand met maar liefst 4 verdiepingen. De uitstraling is zoals je dat mag verwachten in dit stadje, een authentiek pand, voorzien van alle moderne gemakken.

Zeer toeristisch stadje
Prachtig pand met veel niveau verschillen
Grote mooie keuken met goede apparatuur
Er is gebruik gemaakt van warme, moderne kleuren
Mooie details in het interieur
Grote bergzolder op de 4e verdieping
Krachtige lucht aan en afvoer
Hier past ieder concept

Op de verdieping is een mooie keuken welke is voorzien van elektrische deuren. De keuken meet 42 m2, is licht door de ramen en voorzien van goede apparatuur. De uitstraling van het restaurant is warm en sfeervol wat past in ieder concept. Door de niveau verschillen ontstaat er een gemoedelijke sfeer, waar het al snel gezellig is.

Er is binnen zo’n plaats voor ca. 85 zitplaatsen in een “warme, moderne” ambiance. De plaatsen zijn verdeelt over 3 verdiepingen. In de kelder zijn de toiletten en is er opslagruimte. Bij binnenkomst is er een gezellige drankuitgifte en staan er enkele tafels en stoelen. Achterin bevinden zich meer tafels op een vide en een verdieping hoger is een aparte ruimte die goed gebruikt kan worden voor gezelschappen.
www.miolivo.nl


Voor info: De heer Bart. Brinkman
Regiomanager Zeeland
Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?