Voorheuvel 6
Terug naar overzicht

Voorheuvel 6, Zeist

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden Cafetaria:
Eat & Joy Zeist, De lekkerste verse Vlaamse frieten van Zeist, met een cijfer 8 van de AD Friettest 2017 en al jaren uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant van Zeist en omstreken!

Locatie:
Cafetaria gelegen op een levendig punt in hartje centrum Zeist. In de directe omgeving bevinden zich een supermarkt, spotschool, Kruidvat, sportzaak en de bibliotheek. Ook de parkeergarage is op korte afstand.
Het centrum van Zeist kent verschillende aantrekkelijke winkelstraten met elk hun eigen karakter. Het Zeister winkelrondje, Hogeweg, Slotlaan, Belcour/Emmaplein, Voorheuvel is vanuit de verschillende parkeergarages goed bereikbaar. De winkels worden afgewisseld door een uitstekend aanbod aan diverse horecagelegenheden.
De Voorheuvel is één van de oudste winkelstraten van Zeist waar de specialist zich moeiteloos mengt met de prijsknallers.
Zeist is een plaats en gemeente in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 62.894 inwoners (2017). De gemeente Zeist ligt in het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug en heeft daardoor buiten de woonkernen een overwegend 'groen' karakter.
Naast de hoofdplaats Zeist telt de gemeente vier dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide. Vanwege het kasteel Slot Zeist wordt Zeist wel Slotstad genoemd

Indeling:
Aan de voorzijde bevindt zich de counter met enkele zitplaatsen. De gehele voorpui is te openen waardoor de ruimte zeer goed toegankelijk is. Aan de voorzijde bevindt zich een zonnig terras met voldoende zitplaatsen.

Metrage:
De cafetariaruimte omvat ca. 55 m².
Er is een mogelijkheid om de bovengelegen ruimten alsmede de opslagruimte aan de achterzijde erbij te huren.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Zitplaatsen:
Binnen: ca. 10 voor het afhaal gedeelte.
Buiten: ca. 22 zitplaatsen.

Toiletten:
Er is een personeelstoilet aanwezig.

Parkeren:
Parkeren kan in een van de vele parkeergarages van Zeist of op de openbare weg.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.667,- per maand exclusief BTW
De achtergelegen opslagruimte kunnen erbij gehuurd worden voor circa € 420,- per maand,

Overnamesom:
De vraagprijs voor goodwill en inventaris bedraagt € 125.000,-.
Deze overnamesom is mede voor zaken welke huurder in het gehuurde aan heeft moeten brengen zoals toiletten, wanden en installaties.

Openingstijden:
zondag 14:00-20:00 uur
maandag 12:00-20.00 uur
dinsdag 11:00-20.00 uur
woensdag 11:00-20.00 uur
donderdag 11:00-20.00 uur
vrijdag 11:00-20.00 uur
zaterdag 11:00-20.00 uur

Overige:
Geen verplichtingen aanwezig.

Voor meer informatie over het object of een bezichtiging, kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Alex Willemse via 06-50445472.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?