2e Dorpsstraat 59
Terug naar overzicht

2e Dorpsstraat 59, Zeist

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Tags; te koop, te huur, Zeist, 2de Dorpsstraat, uitgaansgebied, bar, lounge, pool en bezorgen

Beide zaken zijn (naast elkaar) gelegen in de bekendste uitgaansstraat van de regio Utrecht, de tweede dorpsstraat en midden in het centrum. In de directe omgeving bevinden zich de winkelstraat Slotlaan, Theater Figi, De Hermitage, Het Nassauhuis, Grand café en Restaurant Le Baron alsmede het Gemeentehuis, afgewisseld met lokale ondernemers zoals de Keukenarchitect Zeist en kapper Fiona Franchimon.

Mondial is een bar, lounge en poolcentrum. Het roken van pijptabak is in het Midden-Oosten al 900 jaar traditie en het wordt veel gedaan in restaurants en waterpijpcafés. Ook in westerse landen neemt het roken van de waterpijp enorm snel toe in populariteit. Na Amerika en landen als Duitsland en Frankrijk ontdekt men ook in Nederland steeds meer hoe gezellig en ontspannen het is om met vrienden een waterpijp met heerlijke smaaktabak te roken. In het Midden-Oosten worden mensen die waterpijp roken gezien als sociaal en ontspannen. Het is dan ook de bedoeling dat je alle tijd neemt voor het roken van een waterpijp. Een enkele sessie duurt wel drie kwartier tot een uur.

Zaalverhuur
Mondial is uitermate geschikt voor een feestje, vergadering, bruiloft of andere gelegenheid. Voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden is Mondial de ideale locatie.

Zakelijk & feestelijk
Mondial beschikt over twee zalen, een grote zaal van ongeveer 120m2 en een kleinere zaal van ongeveer 60m2 (en een vide van ongeveer 20m2), beide uitermate geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, lezingen en presentaties. Maar uiteraard ook voor feesten en partijen. De accommodatie beschikt over een moderne bar en nette toiletvoorzieningen.

Bob’s Food is voornamelijk gericht op afhalen en bezorgen. Uiteraard kan men er ook ter plaatse een hapje en een drankje nuttigen. Naast de steenoven pizza’s kunnen er verschillende snacks, broodjes etc etc bestelt worden.

Bereikbaarheid
De 2e Dorpsstraat sluit aan beide zijden aan op diverse uitvalswegen zowel richting Utrecht alsmede richting Driebergen. Tevens bevinden zich op loopafstand verschillende bushaltes.

Personeel
Er zijn geen personele verplichtingen.

Verplichting(en) / Bruikleen
Er zijn geen leveranciersverplichtingen en/of bruikleen goederen. Er is zijn 2 speelautomaten aanwezig, er is geen verplichting tot overname.

Oplevering
In overleg met verkoper

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie (Mondial en Bob’s Food)
€ 125.000,--

Huurprijs
€ 3.312,-- per maand, exclusief BTW. De bestaande huurovereenkomst wordt overgenomen via een indeplaatsstellingsovereenkomst. De huidige huurovereenkomst is aangegaan voor 5 plus 5 jaar.

Meer informatie
Voor een uitgebreide verkoopbrochure gelieve contact opnemen met Joey Hehamahua op 06 11 74 47 32 of joey@klaassenbv.nl

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?