Kerkstraat 27a
Terug naar overzicht

Kerkstraat 27a, Zeewolde

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: Eetcafé de Mens

Eetcafé de Mens is het enige echte eetcafé in het winkelhart van Zeewolde. Midden tussen de winkels en tegenover de Albert Heijn heeft dit eetcafé een prachtig zongelegen terras. Mede door het gratis parkeren is het een goed bezocht winkelhart. Eetcafé de Mens is populair bij jong en oud, locals en toeristen. Naast een goede kop koffie, lekker lunch of diner is het zaterdagnacht ook een drukbezocht stappers café. Het eetcafé heeft een menukaart met voornamelijk de bekende en populairdere gerechten. De warme uitstraling van de inrichting met hoge plafonds, met grotendeels te openen pui geeft een zeer ruimtelijk gevoel waarin het voor uw gasten prettig verblijven is.

Zeewolde:
Zeewolde telt circa 23.000 duizend inwoners, bevindt zich in het zuidelijke gedeelte van de provincie Flevoland, een plek gemaakt om te recreëren. In het midden van Nederland, aan de langgerekte Veluwerandmeren, vind je een eindeloos lange kustlijn; het grootste zoetwater ‘binnenstrand’ van Nederland! Met heerlijk zwemwater, idyllische aanlegplaatsen voor de recreatievaart, vaarten en tochten. Maar ook de ‘Zeewolder wildernis’; uitgestrekte ruige natuurgebieden, waarin je vrij kunt dwalen of onder begeleiding van een gids de flora en fauna leert kennen.
Het dorpse winkelcentrum is voorzien van vele leuke winkels en goede horecabedrijven. Naast het enorme grote toeristenaantal kent de gemeente ook relatief veel jonge inwoners welke een uitstekende doelgroep voor de horeca betreft.
Zeewolde ligt aan het Wolderwijd (veerboot), tegenover Harderwijk. Buurgemeenten van Zeewolde zijn Almere, Lelystad en Dronten. Buurgemeenten op het oude land, aan de overkant van het Wolderwijd, zijn Harderwijk, Ermelo en Putten. Aan de overkant van het Eemmeer liggen de gemeenten Eemnes, Bunschoten en Nijkerk.

Indeling:
Bij binnenkomst komt u direct in het eetcafé van ca. 100m² met ca. 45 zitplaatsen. Achterin de zaak is een grote klassieke houten bar met nog eens 20 zitplaatsen. Daarachter is de half open keuken van ca. 25m² welke van goede installaties is voorzien. Via de keuken komt u in de opslag met een koelcel en bij de 2 x 1.000 liter biertanks. Het gehele oppervlak betreft ca. 140 m² (8.41 meter breed x 16.65 meter diep, exclusief terras).

Terras:
Gevelbreed staat er een prachtig zongelegen terras met uitzicht op het winkelend publiek. Op het terras kunnen ca. 40 zitplaatsen gerealiseerd worden. Door de vaste terrasheaters en de grote zonwering is het lang genieten van het terras.

Openingstijden:
Maandag: 11:00 tot 01:00
Dinsdag: 11:00 tot 01:00 (in de winterperiode gesloten)
Woensdag: 11:00 tot 01:00
Donderdag: 11:00 tot 01:00
Vrijdag: 11:00 tot 03:30
Zaterdag: 11:00 tot 03:30
Zondag: 15:00 tot 22:00


Vergunning:
De vergunningsmogelijkheden laten harde horeca en openingstijden toe tot door de weeks tot 02.00 uur en in het weekend tot 03.00/3:30 uur. Ook zijn er nog mogelijkheden om eerder open te gaan.
Het pand is akoestisch geïsoleerd.

Verplichtingen:
- All In Amusement voor 2 speelautomaten, tot en met 2024.

Bruikleen:
- biertechniek (Heineken)
- speelautomaten (All-in Amusement)

Technisch:
Het pand is akoestisch geïsoleerd. Luchtafzuigsysteem en vetvangput zijn aanwezig.

Omzet:
Op aanvraag kunnen -na een persoonlijke kennismaking- jaarcijfers worden verstrekt. De omzet bedraagt hoger dan € 300.000,--

Huurprijs & overname:
Op aanvraag

Voor meer informatie:
U kunt contact opnemen met horecamakelaar Alex Willemse via 06-50445472

Energielabel gebouw:
A
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?