Restaurant B&B 69
Terug naar overzicht

Restaurant B&B 69, Zeeland

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Op een prachtige locatie aan de jachthaven van Stellendam, uitkijkend over het Haringvliet, de binnenhaven van Stellendam en de Goereese zeesluis, is dit stijlvolle bedrijf gelegen. Reeds vele jaren is hier een horecabedrijf gevestigd welke wordt bezocht door gasten uit de omgeving en de watersporters van de haven.

Deze locatie leent zich vooral voor liefhebbers die eerlijk proeven van al het lekkers uit zee op waarde weten te schatten. De jachthaven biedt plaats aan circa 450 ligplaatsen. De eigenaar van de jachthaven is tevens verhuurder van de horecaruimte. Dit unieke bedrijf biedt plaats aan circa 100 stoelen op ongeveer 200 m2 en een mooi terras met 120 stoelen en diverse loungebanken.
Dat terras werd in 2013 nr 5 van de Misset Terras Top 100. Bij binnenkomst is een lage drankuitgifte met voldoende ruimte om grote aantallen van drank te kunnen voorzien. Er is een sfeervolle haard in het midden van de zaak.
De keuken is zeer ruim en voorzien van de juiste apparatuur. Ook hier is alles zo ontworpen dat een goede routing met de juiste apparatuur grote aantallen gasten aankan.

Begin 2017 werden er 8 hotelkamers gerealiseerd. Vijf daarvan zijn ingericht en worden goed verhuurd. Er is ruimte voor in totaal 13 hotelkamers. Voor meer informatie over dit unieke bedrijf kunt u contact opnemen met Bart Brinkman.

Voor meer informatie over dit unieke bedrijf kunt u contact opnemen met Bart Brinkman via 06-53960241 of b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?