Discreet BABR 3011 0ong
Terug naar overzicht

Discreet BABR 3011 0ong, Zeeland

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Een prachtige locatie, uitkijkend over de jachthaven. Het dorp wordt zowel in de zomer, als in de winter, druk bezocht door toeristen en de lokale bevolking, die eerlijk proeven van al het lekkers uit de zee op waarde weten te schatten. De jachthaven biedt plaats aan circa 600 ligplaatsen en op loopafstand zijn een bungalowpark, een camping en diverse hotels te bereiken.
Dit unieke bedrijf, biedt plaats aan circa 84 stoelen op circa 125 m2 en een mooi terras met 56 stoelen. Dit alles gecombineerd met een warme, maritieme uitstraling, zorgt voor een zeer renderend bedrijf. Het pand bestaat uit meerdere verdiepingen. Op de begane grond is bij binnenkomst het restaurant gelegen, waarin een kleine verdieping zorgt voor een mooi open plafond en tevens plaats biedt aan extra tafels.

Op straathoogte is ook de keuken gelegen. Een verdieping lager is de toiletgroep, een grote opslagruimte en een ruime tweede "koude" keuken, welke kan worden gebruikt voor catering en voorbereidingen voor de "warme" keuken. De gehele inventaris verkeerd in zeer goede staat. De keuken apparatuur wordt goed onderhouden.

Voor meer informatie over dit unieke bedrijf kunt u contact opnemen met Bart Brinkman

CODE: BABR 2894
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?